Badmintonligaen: Ulige kamp i Værløse

Loading

Højbjerg er fortsat uden sine to faste herresingler, Morten Brødbæk og Rasmus Gemke, og det giver århusianerne svære vilkår i en tæt Badmintonliga.

Højbjerg på tavlen
Første runde havde ifølge Badmintonbladet.dk’s ligaekspert, Claus Stig Nielsen, Højbjergs bedste bud på en vinder. Det var herredoublen ved den nykårede vinder af Finnish International, Mathias Bay-Smidt, sammen med stabile Jakob Staael. De to Højbjerg-spillere havde godt fat om kampen og vandt i fire sæt.

Messerschmidt i ligafart
På banen ved siden af lagde Rasmus Messerschmidt grundstenen til Værløses suveræne holdsejr. 11-6, 11-8, 11-1 vandt han over Andreas Bjerring, der naturligt nok havde vanskeligt ved at følge Badmintonliga-tempoet.

– Jeg har haft en svær start på ligaen, men idag skulle jeg ind og spille mit eget spil og se mulighederne. Han var oppe at snuse på et tidspunkt, men tempoet blev afgørende, fortalte Rasmus Messerschmidt efter kampen til Badmintonbladet.dk.

Kjærsfeldt på vej
I damesingle var det interessant at observere, hvordan Line Kjærsfeldt fra Værløse ville løse opgaven mod habile Michelle Chan. Line Kjærsfeldt kæmper for at komme tilbage i topform efter en hælspore, og i dagens kamp så det ud til, at det går det rette vej. De to første sæt var lige, men sejren til Kjærsfeldt var aldrig i tvivl.

Storsejr
Hverken Værløses mixeddouble, damedouble eller første herresingle blev sat på alvorlige prøver denne torsdag aften, så sejren på 5-1 sammen med 3 gode point gik til nordsjællænderne.

– Alle fik leveret godt idag. Vi var favoritter til at vinde, men om det lige blev 4-2, 5-1 eller 6-0 var ikke til at vide, fortalte Rasmus Messerschmidt.

Messerschmidt selv arbejder målrettet på at forbedre sig, og han føler sig i sin bedste form nogensinde. Han har en ambition om med tiden at kunne spille med om titlerne på den europæiske circuit. Det får han et chance for i næste uge, når turen går til Dublin og Irish Open.

Se alle resultaterne fra Badmintonligakampen mellem Værløse og Højbjerg.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.