Badmintonligaen: Sikker indsats af Skovshoved

Loading

Solrød tog her til aften imod Skovshoved, og der var retur til Skovshoveds første herresingle Emil Holst, der inden sæsonen skiftede fra Solrød til Skovshoved.

De to første kampe var damedouble og damesingle. Her forsatte Skovshoveds damedouble det flotte spil, der gav dem en 21-6, 21-6 sejr i tirsdags. I dag blev det ikke ligeså overlegent, men 21-12 og 21-9 må stadig betegnes som en ganske solid sejr til Tine Baun og Kamilla Rytter Juhl.

Frem og tilbage
Damesinglen blev en kamp der bølgede frem og tilbage. Natalia Koch Rohde var foran hele 11-3 ved opholdet, men Mia Blichfeldt var dog lige ved at levere et drømmecomeback, men i sidste ende kunne Natalia tage sættet 21-19. Blichfeldt forsatte dog, og med 21-7 tog hun andet sæt. Tredje sæt var dog Natalias, og med 21-11, bragte hun Skovshoved i front 2-0.

– Kampen var ret svingende, men tredje sæt var under kontrol. Det er aldrig sjovt at møde en tæt konkurrent, vi ligger og træner hver dag, og kender hinanden så godt, fortæller Natalia Koch Rohde til BadmintonBladet.

Alexander Bond og Mads Pedersen mod Mads Conrad og Carsten Mogensen var næste kamp. Conrad og Mogensen har tidligere på sæsonen haft problemer i herredoublen, men mod Solrød blev det til en sikker sejr med cifrene 21-16 og 21-10.

Fladberg mod Holst
Den helt store kamp i Solrød var første herresingle, hvor Emil Holst skulle spille første kamp mod sin gamle klub. Kampen var mod Rasmus Fladberg, som har taget over i første herresingle efter at Holst skiftede til Skovshoved.

Det blev dog ikke en glædelig retur for Holst, da Fladberg i to sæt vandt, og dermed gjorde det til 1-3 i holdkampen.

Med to kampe tilbage var kniven derfor for hjemmeholdets strube. Det var dog ikke en nem sag, da den ene af de manglende kampe var mixeddoublen med Christinna Pedersen og Joachim Fischer.

Selvom det ikke blev til en sejr til Solrød-parret Lena Grebak og Niclas Nøhr i mixeddoublen, var det dog fin indsats som gav det unge par 18 og 16 mod verdens fjerdebedste mixeddouble.

Det var så op til Felix Burenstedt at pynte på resultatet for hjemmeholdet. Det var Christian Lind Thomsen dog ikke interesseret i, og med 18-21 og 10-21 gjorde han det til 5-1 til Skovshoved.

Med sejren har Skovshoved nu 16 point, mens Solrød har seks point, efter seks kampe. Næste runde i Badmintonligaen er 15. december.

– Vi er glade for de tre point, og at vi bevarer førstepladsen, der er lang vej endnu da vi kun har topkampe tilbage i grundspillet. Så vi tager én kamp af gangen, slutter Natalia af.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …