Foto @ Højbjerg Badminton Klub

To gange 22-20 gav Højbjerg Golden Set sejr

Loading

Højbjerg tog her til aften i mod Solrød i Badmintonligaens sjette runde. Kampen var meget tæt og hele fire sæt endte med cifrene 22-20, hvoraf to af disse sæt blev udslagsgivende for Højbjerg, der i Golden Set kunne tage to point.

Solrød startede kampen med at vinde de første opgør. Mia Blichfeldt i damesinglen gav Emilie Juul Møller 12 og 13, og så fik Ditlev Jæger Holm med cifrene 21-7 og 22-20 bragt Solrød foran med 2-0. Kasper Dinesen, i 1. herresingle hos Højbjerg, fik dog reduceret i kampen, men damedoublen blev vundet af Solrød, og så var udeholdet således stadig foran med to inden de sidste kampe.

Her bragte herredoublen med Mathias Bay-Smidt og Oliver Leydon-Davis spænding tilbage i opgøret, da de først med 22-20 og dernæst 21-15 besejrede Filip Myhren og Alexander Bond. Det var så op til mixeddoublen at afgøre om Solrød skulle løbe med alle tre point, eller der skulle deles og spilles Golden Set.

Første sæt satte Solrød sig på, og med 21-18 kunne de gå ganske tilfredse til andet sæt. Her fik Højbjerg dog godt gang i spillet, og med 21-9 sendte de kampen i et tredje og afgørende sæt. Her blev der spænding til det sidste, da der skulle ombolde til før Alexandra Bøje og Morten Bødskov, fra Højbjerg, med 22-20 kunne tage sejren. Højbjerg-parret kunne dermed gøre det til 3-3, og sende kampen ud i Golden Set.

Her skulle der spilles mere mixeddouble, og begge hold valgte i den anledning at lave et par justeringer. Alexandra Bøje endte med at være den eneste tilbageværende, og det var måske ikke helt skidt. Hun blev parret med Mathias Bay-Smidt. Solrød valgte at sætte Lena Grebak og Alexander Bond sammen.

Det var Højbjerg-parret der kom bedst fra land, og de gik til ophold med cifrene 11-8. Grebak og Bond kom dog tilbage, og først i ombolde fik kampen sin afgørelse, hvor Alexandra Bøje for anden gang i kampen kunne vinde med 22-20.

På mandag møder Solrød Odense på hjemmebane, mens Højbjerg skal en tur til Værløse.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

En kommentar

  1. 長い髪が、優雅ですね。素敵です。(^o^)