Foto: Helle Hornshøj

VEB: Vi er favoritter mod Højbjerg i Ligakvalifikationen

Loading

VEB spiller tirsdag aften den første af seks kampe i Ligakvalifikationen. Højbjerg gæster Arena Nord i Frederikshavn, hvor VEB med en sejr kan slå et pænt hul ned til aarhusianerne.

VEB (nr. 9 i Badmintonligaen) og Ikast (nr. 1 i 1. division) har to point med over, mens Højbjerg (nr. 10 i Badmintonligaen) og KMB 2010 (nr. 2 i 1. division) begynder med 0 point. Kun de to bedste får lov til at spille i Badmintonligaen 2015/2016. De to sidste runder i Ligakvalifikationen spilles først i slutningen af april.

VEB og Ikast har yderligere den fordel, at de begynder Ligakvalifikationen med hjemmekampe mod henholdsvis Højbjerg og KMB 2010. To hjemmesejre i “ordinær spilletid” vil altså betyde, at der skabes et hul på fem point.

På papiret er VEB favorit mod Højbjerg, men i næsten alle kampe i denne sæson har der været udfald og skuffelser. Umiddelbart ligger det til, at VEB skal vinde de to herresingler, mixeddouble og damedouble. Højbjerg er favorit i både damesingle og herredouble.

Men det ligner et tæt opgør med flere kampe på vippen. I første herresingle står Peter Mikkelsen og Rasmus Gemke igen over for hinanden. Det gjorde de også i grundspillet, hvor Peter vandt i fem sæt efter en opslidende kamp, hvor Gemke førte 2-1 i sæt.

Der er gratis entre til opgøret i Arena Nord mellem VEB og Højbjerg. Kampen begynder kl. 19.00.

Pressemeddelelse fra Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.