Peter Mikkelsen var tilbage i sejrsrollen. Foto @ VEB

VEB: Flot fight på udebane

Loading

VEB fulgte med til 2-2, men tabte 2-4 på udebane til Skælskør-Slagelse. Peter Mikkelsen var kampens positive overraskelse hos VEB. Den rutinerede VEB-spiller hentede sæsonens første sejr.
Stillingen var som ventet 1-1 efter første runde, hvor Camilla Sørensen og Josephine Van Zaane og Camilla Sørensen indfriede forventningerne med en sikker sejr på 21-13, 21-13 over Sonja Pekkola og Julie Nørby-Odgaard.

Ville Lång lagde fint ud i opgøret mod Hans-Kristian Vittinghus, der kom med en dugfrisk turneringssejr fra Skotland. VEB’s finne førte 11-7 i første sæt, men tabte 17-21, 13-21. I andet sæt så det skidt ud set med VEB-øjne. Ville Lång var undervejs bagud med 0-7 og 5-15, og lavede alt for mange nemme fejl.

TSS bragte sig – ligeledes planmæssigt – foran med 2-1. Maria Helsbøl og Allan Kolbro Nielsen, som afløste en skadet Zvonimir Durkinjak, var uden chancer mod Jenny Nyström og Mads Pieler Kolding. VEB-parret tabte 8-21, 12-21.

Peter Mikkelsen udlignede til 2-2. Borgmesteren besejrede Kim Bruun 17-21, 21-11, 21-15. En skøn sejr for Peter Mikkelsen, der meget usædvanligt havde indledt sæsonen med fire nederlag i træk. Sejren blev da også fejret med højlydte jubelråb, mens han siddende på knæ bankede hænderne ned i gulvet i glæde. For Kim Bruun var det sæsonens tredje nederlag i træk på hjemmebane, mens han er ubesejret på udebane.

2-2 på dette tidspunkt var mere, end både eksperterne og VEB forventede. Og et markant fremskridt i forhold til holdets seneste kamp, som blev tabt med 0-6 i Skovshoved.

Lasse Mølhede og Jonatan Nordh skulle nu prøve at smide mere grus i TSS-maskinen mod Kim Astrup og Anders Skaarup. Det mislykkedes i første sæt, som VEB-parret tabte 8-21. Det gik bedre i andet sæt, som parret dog også tabte – denne gang med 17-21. Med lidt større skarphed var det blevet mere spændende i andet sæt.

Kati Tolmoff havde dog fortsat chancen for at fremtvinge et Golden Set. Det krævede en overraskelse mod Mette Poulsen. VEB’s estiske damesingle kæmpede sig flot op på 17-17 i første sæt. Her var der stille i hallen, og Mette Poulsen virkede mærket af presset. Desværre sendte Kati et par bolde ud, og på anden sætbold fik sjællænderen hjælp af nettet. Øv. Det havde været sjovt med VEB-gevinst i dette sæt. I andet sæt var der klasseforskel.

Dermed sluttede kampen 4-2 til hjemmeholdet, men flot af VEB at give TSS kamp til stregen i to timer og 15 minutter i Skælskør.

VEB skal allerede i aktion igen på torsdag aften, hvor topholdet Værløse kommer til Skagen.

Kilde: Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Højdepunkter fra DM holdfinalen 2018: Festen fes hurtigt ud

Mandag aften var sat af til badmintonfest i Frederiksberg-hallerne. Danmarksmestrene for hold skulle findes, Finalen …