Kristian Boye Nielsen: “Jeg stiller op som Formandskandidat for Badminton Danmark

Loading

I torsdags afholdte vi Hovedbestyrelsesmøde i Badminton Danmark, hvor jeg fik opbakning af Hovedbestyrelsen til mit kandidatur som Formandskandidat for Badminton Danmark. 

De seneste fem år i Badminton Danmark har været meget spændende, hvor vi først og fremmest har fået vendt mange års tilbagegang til medlemsfremgang. 

Denne medlemsfremgang skyldes i høj grad de frivillige indsats ude i klubberne og kredsene – jeres indsats er imponerende. Også et øget samarbejde mellem DGI Badminton og Badminton Danmark via Bevæg dig for livet har skabt et unikt samarbejde på tværs af organisationerne, hvor det er badmintonsporten, klubberne og de frivillige, som er i centrum og får gavn af samarbejdet. Dette samarbejde skal, efter min mening, styrkes og løftes yderligere til et nyt niveau i de kommende år. 

Badminton Danmarks økonomi er i samme periode blevet væsentligt forbedret, og vi har opnået et bredere indtægtsgrundlag gennem øget kommercielle indtægter. Det har betydet, at vi kan udvikle badmintonsporten på alle niveauer i Danmark. Vi har gennemført ny politisk struktur, som sikrer, at Badminton Danmark i dag er mere agil og med mere klare ansvarsområder, som er politisk forankret. Yderligere er der en række udviklingsinitiativer, som har løftet badmintonsporten de seneste år.

Når så store forandringer har præget vores dejlige sport, har det også betydet, at ikke alt, som vi har igangsat, er lykkedes. Det skal selvfølgelig tilrettes i god dialog, når vi gør vores løbende erfaringer. Politisk har vi langtfra være gode nok til at kommunikere, inddrage og involvere baglandet – det skal vi blive meget bedre til. Jeg tror ikke, at nogen indenfor badmintonsporten ville have været ovenstående medlemsudvikling foruden, men hvis får jeg æren at af blive valgt som formand, vil kommunikation, medinddragelse og dialog være fokusområder for mig. Vi skal blive bedre til at kommunikere, inddrage og involvere.

Jeg har stor erfaring med at drive og lede organisationer – både foreninger og kommercielle. Jeg har ledelseserfaring fra organisationer på både klub-, kreds- og forbundsniveau. Yderligere har jeg et stort politisk netværk samt indsigt i og kendskab til vores vigtigste strategiske samarbejdspartnere, som f.eks. DIF samt DGI på både nationalt og lokalt niveau.

I de organisationer, som jeg været en del af og været med til at udvikle og lede gennem tiden, har jeg søgt at være kommunikerende, inddragende, samlende, lyttende for derefter bedre at kunne sætte en klar, strategisk retning for organisationen.

Mine rødder i badmintonsporten er klubberne og kredsene. Jeg har siden 1996 været frivillig i Gladsaxe Søborg Badmintonklub, hvor jeg fra 2003 og frem har haft fornøjelsen af at være formand. I 2015 blev jeg valgt som formand for Badminton København og indtrådte dermed i Hovedbestyrelsen i Badminton Danmark, hvor jeg i 2016 blev valgt til posten som økonomiansvarlig. Jeg er yderligere medlem af styregruppen i Idrætsforum København, hvor jeg udpeget af DIFs bestyrelse til at varetage dialogen og kommunikationen mod kommunalpolitikerne. I forbindelse med etableringen af Styregruppen for Ketchersportens Hus på Amager, er jeg udvalgt som formand. 

Jeg har siden 1996 besat lederstillinger indenfor det private erhvervsliv, primært indenfor bl.a. retail og ejendomsmæglerbranchen. Jeg uddannet HD i afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i København.

Det er mit store håb, at kredsene og deres delegeret stemmer på mig til Badminton Danmarks repræsentantskabsmøde den 13. juni for at sikre et fremtidigt stærkt Badminton Danmark til glæde for alle medlemmer, frivillige, klubber, kredse og tætte samarbejdspartnere.

Privat bor jeg i København sammen min kæreste og vores dejlige søn på snart seks år.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til mit kandidatur er du meget velkommen til at kontakte mig.”

Læs også

“Riv en af de bedste haller ned og byg klimabelastende betonelementhal”

På vej hjem fra endnu en lege-aften i Den Store Hal stoppede jeg og tog …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.