Anders Skaarup gav 20 ungdomsspillere i KBK en sjov træning til "Badminton´s dag"

Badmintonligaen: Overraskende spænding i Skælskør

Loading

Første kamp i denne sæsons Badmintonliga for TSS var på hjemmebane imod Højbjerg. Inden kampen var TSS store favoritter, og Højbjerg skulle kæmpe med næb og klør for at holde trit med TSS.

Første kamp var i damedouble, hvor den finske duo Jenny Nystrøm/Sonja Pekkola fra TSS skulle op imod Line Nørgaard/Nanna Vestergaard fra Højbjerg. På papiret en meget tæt kamp. I 1. sæt var det Højbjerg-parret, der var i teten, og vandt sikkert med 21-9. I 2. sæt kom TSS-parret heller ikke igang og fik også en snitter i 2. sæt, da de tabte med 21-6. Dermed fik Højbjerg en fantastisk start på holdkampen.

Næste kamp på programmet var i herredouble, hvor Anders Skaarup/Kim Astrup fra TSS var storfavoritter mod Jacob Staael/Tobias Suder fra Højbjerg. TSS-parret dominerede også store dele af kampen. Første sæt vandt Skaarup/Astrup stensikkert med 21-6. I 2. sæt slappede Skaarup/Astrup lidt mere af, men var stadig overlegne. De vandt 2. sæt med 21-14 og udlignede dermed til 1-1 i holdkampen.

Nervøs start
Hans-Kristian Vittinghus fra TSS skulle i 1. herresingle forsøge at få TSS på sejrskurs. Hans modstander var Kasper Dinesen fra Højbjerg. HK var kæmpe favorit inden kampen og styrede også kampen. Kasper Dinesen var dog godt med i første halvdel af kampen og kom også foran med 16-15 i 1. sæt. Dog lukkede HK sættet med 6 bolde i træk og vandt dermed 21-16. I 2. sæt var Dinesen også rigtig fint med, men igen snørede HK sækken til sidst og vandt også 2. sæt med 21-16. Dermed lagde TSS sig i front med 2-1.

Tæt affære
2. herresingle var en kamp mellem Kim Bruun fra TSS og Morten Brødbæk fra Højbjerg. Her var Bruun favorit inden kampen. Morten Brødbæk fik dog en fremragende start på kampen, og satte Kim Bruun under et konstant pres. Det resulterede i en sejr til Morten Brødbæk i 1. sæt på 21-16. I 2. sæt fandt Kim Bruun tempoet, og viste hvorfor han var favorit inden kampen. 2. sæt blev vundet af Bruun med 21-13. 3. sæt blev meget nervepirrende, og der skulle ombolde til for at finde vinderen af kampen. Her var det lidt overraskende Højbjergs Morten Brødbæk der trak det længste strå, og vandt 3. sæt med 22-20. Dermed 2-2 inden de sidste to kampe.

Damesinglen stod mellem Mette Poulsen fra TSS og Alexandra Bøje fra Højbjerg. Endnu en gang var TSS favorit i den her kamp. Dette blev også en meget tæt kamp, hvor Alexandra Bøje vandt 1. sæt, mens Mette Poulsen tog 2. sæt. I 3. sæt fulgtes de to spillere ad, indtil midten af sættet, hvor Mette Poulsen trak fra. Hun vandt 3. sæt med 21-14. Højbjerg skulle dermed vinde den sidste kamp, for at komme i Golden Set.

Sidste kamp i dag var i mixeddouble, hvor Mads Pieler Kolding fra TSS i denne sæson har fået ny makker i form af Selena Piek. Deres modstandere i dag var Morten Bødskov/Emilie Juul Møller fra Højbjerg. Fra start til slut sad Kolding/Piek på kampen og vandt med knusende 21-10 og 21-7. Dermed en 4-2 sejr til TSS, som dermed fik en god start på Badmintonligaen. Højbjerg havde stor ære af kampen, som kæmpede til det sidste, dog uden at få sejren.

Efter kampen var Kim Astrup også rigtig glad for sejren.

– Jeg synes egentlig på papiret at det kunne blive en tæt kamp, da Højbjerg har nogle gode spillere og en god morale, så jeg er rigtig glad for at vi får alle tre point i dag. Jeg synes alle viste rigtig god figur. Vi er glade for at tage 3 point med til på torsdag mod Solrød. Det kan også blive en tæt kamp. Solrød har et meget sammentømret hold, men jeg forventer stadig vi har kvaliteten til at vinde, udtaler Kim Astrup til Badmintonbladet.

/Anders Jensen/Badmintonligaen/

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

2 Kommentarer

  1. Det er i hvert fald overraskende, at spændingen var i Slagelse – eftersom kampen blev spillet i Skælskør… 🙂

  2. Det er selvfølgelig rigtigt, det er nu rettet til.