Lasse Mølhede var med til at vinde en flot kamp. Foto @ VEB

VEB’s mål er at vinde over de danske mestre

Loading

Vendsyssel Elite Badminton jagter sæsonens tredje sejr på stribe, når holdet tirsdag aften får besøg af Greves danske mestre i Arena Nord i Frederikshavn.

– For fire uger siden havde vi ikke forventet, at opgøret mod Greve kunne give point, men spillere og trænerteam er fyldte med selvtillid efter vores to sejre over Solrød og Odense. Vi tror virkelig på chancen mod Greve, siger træner Allan Kolbro Nielsen.

Holdene blev offentliggjort mandag formiddag, og det er bemærkelsesværdigt, at Greve har valgt at skille sin stærke hollandske herredouble, mens VEB omvendt har samlet sin – på papiret – stærkeste konstellation i herredouble i form af Zvonimir Durkinjak og Jonatan Nordh.

Greve kommer til Frederikshavn uden Mikkel Delbo, ligesom den spanske damesingle Clara Azurmendi heller ikke er med hos gæsterne.

– Alt andet lige gør det vores muligheder større, men det ligner stadig en meget lige kamp, som sagtens kan blive afgjort i Golden Set, vurderer VEB-træner Morten Olsen.

Særligt de to herresingler er svære at spå om. Ville Lång møder franskmanden Brice Leverdez. Han tabte uventet i sin debut i Badmintonligaen, men vandt meget stort i sin anden kamp. Ville Lång har vundet begge sine kampe, endda under stort pres.

I anden herresingle duellerer Peter Mikkelsen og Joachim Persson. Selv om sidstnævnte har været blandt de bedste i verden, er det aldrig lykkedes Greve-spilleren at vinde over Peter Mikkelsen. VEB-spilleren har dog set lidt rusten ud i sæsonens første par kampe og venter fortsat på sin første sæsonsejr.

– Peter har meget at bevise, så vi regner med, at han kommer med 400 km/t, lyder det fra Morten Olsen.

Zvonimir Durkinjak kvalificerede sig i weekenden sensationelt til finalen i herresingle i FZ Forza Prague Open. VEB’s solide og populær kroat er dog tilbage i herredouble mod de danske mestre.

– Men man ved aldrig med os. Måske beordrer vi Peter Mikkelsen i intensiv doubletræning op til udekampen på fredag i Skovshoved, siger Morten Olsen med et glimt i øjet.

Kilde: Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …