Fremover skal ungdomslandholdene bære spilletøj fra FZ Forza.

EU17TC: Danmark viste igen høj klasse

Loading

Danmark skulle i deres anden kamp ved U17 EM i Polen op imod Slovakiet. Slovakiet vandt deres første kamp over Belgien, mens Danmark gjorde kort proces mod Italien i går.

Første kamp på programmet var i mixeddouble, hvor Sofie Nielsen/Mads Muurholm Petersen krydsede klinger med Adam Horak/Zuzana Palkova. 1. sæt blev tæt dog med danskerne et par skridt foran hele vejen. Sættet blev vundet af Danmark med 21-19. I 2. sæt fik slovakerne den bedste start og var foran med 13-9 midt i sættet. Danskerne kom dog flot tilbage og lagde igen pres på det slovakiske par. Danmark lagde ud med et flot sejr på 21-19 og 21-18.

I 2. kamp var Mads Thøgersen flyttet over i herresingle i stedet for Nicholas Grundtvig. Mads skulle forsøge at udbygge den danske føring i kampen mod Andrej Antoska. Her var der ikke så meget at diskutere. Danskeren var bedst og vandt med de sikre cifre 21-16 og 21-6.

Michelle Skødstrup kunne lukke og slukke ballet for Danmark i sin kamp mod Tamara Prostinakova. Denne kamp var der ikke meget spænding i, og hun vandt overbevisende med 21-6 og 21-10.

For at gøre ydmygelsen total vandt Paw Eriksen/Jesper Toft og Amalie Magelund Krogh/Alexandra Bøje de sidste kampe for Danmark og det blev dermed til en 5-0 sejr til Danmark.

I morgen møder Danmark i deres sidste puljekamp Belgien.

Resultater fra EU17TC

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Anders Nielsen om Danish Junior Cup: Dette fantastiske koncept skal føres videre for enhver pris

Danish Junior Cup skulle have været holdt i marts 2019, men bliver nu afholdt i …

En kommentar

  1. Super flot . 😀🇩🇰🇩🇰🇩🇰