Maiken Fruergaard og Sara Thygesen. Foto @ Annette Vollertzen

Thygesen og Fruergaard taber til meget stærkt par efter drama

Loading

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen klarede sig ikke frem til anden runde ved Hong Kong Open.

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen var oppe mod verdens nummer fem i skikkelse af japanerne Yuki Fukushima og Sayaka Hirota. Danskerne er nummer 26 i verden.

Første sæt startede helt lige, hvilket stillingen 2-2 og 5-5 vidnede om. Derfra trak Thygesen og Fuergaard fra i flere omgange om kom foran både 11,8, 14-9, og 16-11, før de lukkede sættet i sikker stil med cifrene 21-15.

I andet sæt var det japanerne, der fra start af kom et skridt foran. Således førte de 6-5 efter kort tid. Og de øgede kun frem mod opholdet, hvor de var i front med hele 11-6. Efter opholdet var der aldrig tvivl om sejren, som kom til at lyde på 21-14.

I tredje sæt var det så igen danskernes tur til at holde en snæver føring indledningsvis. Men fra 5-4 trak de fra hen mod opholdet, hvor de førte med 11-8. Denne holdt de fast i efter opholdet, hvor de var foran med 15-12. Mod slutningen kom japanerne helt tilbage, og kom endda foran ved 20-19. Her lykkedes det danskerne at afværge en matchbold og kort efter selv at få en. Denne udnyttede de dog ikke og kunne kort tid efter se japanerne vinde kampen på deres anden matchbold.

Andre danskere leverede også fine præstationer

Niclas Nøhr og Sara Thygesen stod tidligere på dagen over for Wang Chi-Lin og Lee Chia Hsin fra Taiwan. Nøhr og Thygesen indtager en plads som nummer 105 i verden, mens parret fra Taiwan er nummer 20. Og danskerne leverede en flot kamp, hvor deres modstandere først trak fra til sidst i tredje sæt og vandt 21-16. Mette Poulsen var også i aktion i morgentimerne mod Saina Nehwal, og Poulsen formåede at presse den indiske stjerne til det yderste i de to tæt, hun tabte med 19-21 og 21-23.

Senere skal Boe og Mogensen blandt andet i aktion.

Resultater fra Hong Kong Open

 

 

Læs også

Sara Thygesen: Sindssyg dejligt at stå øverst på skamlen

Niclas Nøhr og Sara Thygesen hentede en flot turneringssejr ved Orleans Masters. Over for BadmintonBladet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.