Odenses Frederik Søgaard kåret som Årets Komet i dansk badminton

Loading

Den sportslige ledelse i Badminton Danmark har hædret de to unge talentfulde double-spillere, Frederik Søgaard, OBK Odense og Joel Eipe, Gentofte med titlen Årets Komet 2015.

I 2015 har de talentfulde doublespillere taget et stort skridt op i den absolutte ungdomsverdenselite med den imponerende sølvmedalje til UVM i Peru i november 2015.

Her hentede de to danskere en sølvmedalje i herredouble efter et fantastisk comeback i semifinalen, hvor de var bagud med 17-11 i tredje sæt mod et stærkt kinesisk par. De fik vendt kampen til 16-17, overlevede tre matchbolde og kunne til sidst sikre Danmark en finaleplads.

Siden de var U15-spillere har Frederik Søgaard og Joel Eipe været en del af den absolutte top af europæisk ungdomsbadminton. Ved UVM i 2014 nåede de henholdsvis ottendedels-og kvartfinalerne i herredouble med hver sin makker.

– Prisen betyder utrolig meget for os. Vi har trænet meget hårdt for at nå hertil, og at vi så først får en sølvmedalje til UVM og så vinder denne her, det er helt vildt dejligt, siger Frederik Søgaard, der er fast doublespiller på OBK Odenses hold i Badmintonligaen.

Den talentfulde double fik overrakt prisen ved Yonex Copenhagen Masters søndag den 27. dec. 2015. Sidste år modtog Anders Antonsen fra Aarhus AB hæderen.

Pressemeddelelse fra Odense OBK

Læs også

Søgaard før sidste turnering sammen: Det er om at give den en ekstra skalle

I gårsdagens artikel fortalte Frederik Søgaard BadmintonBladet om det nye samarbejde med David Daugaard. I …