Hans-Kristian Solberg Vittinghus før VM: Det bliver ekstremt vigtigt at spille med disciplin

Hans-Kristian Solberg Vittinghus. Foto @Tine Bay

Loading

Hans-Kristian Solberg Vittinghus skal til VM i Glasgow om blot en uge, og her møder han kinesiske Tian Houwei i første runde. Her er nøglen til sejr for Vittinghus at have disciplin igennem hele kampen

Hans-Kristian Solberg Vittinghus ser frem til VM-turneringen, der løber af stablen fra d. 21. til 27. august. Her har danskeren fået en svær modstander i første runde i form af 10. seedede Tian Houwei fra Kina. Her er det vigtigt for danskeren, at han har is i maven fra start til slut.

– Det bliver ekstremt vigtigt for mig at spille med disciplin, og jeg ikke kommer til at blive for ivrig mod ham. Han vil formentlig forsøge at slå mig en lille smule død, og der skal jeg virkelig have is i maven, så jeg skal kunne stole på min fysik men også træffe gode taktiske valg, så jeg ikke kommer til at løbe mere end ham, siger Hans-Kristian Solberg Vittinghus til BadmintonBladet.dk.

Læs også: VM-lodtrækning. Danskerne kommer på store opgaver i Glasgow

“Det er vigtigt, at jeg tror på mig selv”
Hans-Kristian Solberg Vittinghus har spillet mod Tian Houwei fire gange tidligere, hvor kineseren har vundet tre af opgørene. De seneste to opgør er begge endt med kinesisk sejr i tre sæt, og kampen fra All England 2016 var en meget fysisk kamp. Det kan meget vel gentage sig ifølge Vittinghus.

– Til All England sidste år slog han mig meget på fysikken, og han kommer nok ikke til at lave spillemæssigt om. Hallerne (All England og VM i Glasgow red.) minder lidt om i hinanden, hvor duellerne bliver lidt længere. Kampen til VM kan derfor godt komme til at minde om den til All England, men her er det vigtigt, at jeg tror på mig selv og min gode fysiske form, siger Hans-Krstian Solberg Vittinghus.

Den 31-årige dansker ser mest frem til at spille en turnering igen efter et hårdt og intenst forløb med mange træninger over sommeren.

– Jeg glæder mig bare rigtig meget til at komme ud og spille igen efter et langt træningsforløb. Jeg kan godt lide at træne og synes, at det er sjovt, men jeg synes, at det er sjovere at spille kamp, slutter Hans-Kristian Solberg Vittinghus af med.

Lodtrækning til VM

Læs også

Vittinghus besejrer Antonsens overmand

Hans-Kristian Solberg Vittinghus hentede en flot sejr i kvartfinalen ved Malaysia Masters. Vittinghus var oppe …

3 Kommentarer

  1. Med din indstilling til kampen, tror jeg du klarer ham. Pøj pøj

  2. prøv å pøse på med 110 pst

  3. Held og lykke HK. Det var bestemt ik den bedste lodtrækning men er sikker på du napper ham

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.