Thygesen efter stor sejr: Det var rigtig fedt at få muligheden for at afgøre kampen

Loading

De danske damer vandt EM for dame- og herrehold efter en flot finalesejr over Tyskland. Maiken Fruergaard og Sara Thygesen sejrede endnu engang i den fjerde og afgørende kamp, og Thygesen var tilfreds med denne præstation.

Finalen mod Tyskland ved EM for hold fulgte den samme formel som gårsdagens semifinale. Mia Blichfeldt startede således med at tabe. Derefter hentede Juhl og Pedersen, samt Line Kjærsfeldt relativt sikre sejre.

Derfor kunne Thygesen og Fruergaard igen afgøre kampen. I et tæt første sæt holdt de hovedet koldt til sidst og vandt med 21-19. I andet sæt trak de fra mod slutningen af dette og sikrede en 21-14-sejr. Og Thygesen var taknemmelig over igen at spille en afgørende rolle:

– Det var rigtig fedt at få muligheden for at afgøre kampen. For to år siden kom Maiken og jeg aldrig i aktion, da vi vandt inden den afgørende kamp. Så det er fedt at prøve, siger hun til BadmintonBladet.

De store nerver var der heller ikke inden kampen:

– Vi tænkte mest over, at vi skulle ind og give den gas. Så længe Line vandt var der lidt mere ro på fra vores side , da vi stadig havde Natalia, der kunne nappe sejren, hvis Maiken og jeg fejlede. Men selvfølgelig havde vi lidt nerver på, men de forsvandt, efter vi hev første sæt hjem.

De danske herrer spiller lige nu deres finale.

Resultater fra EM for hold: Danmark-Tyskland

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.