TSS: Holdet er næsten på plads

Loading

Mens vi glæder os til Bronzekampen imod AB Aarhus på hjemmebane i Skælskør Badminton Center onsdag den 22. april kl. 19.00 er der fuld gang i at sætte et hold til næste sæson, der skal tager over efter Michael Kjeldsen har styret holdet i 9 år.

TSS kan allerede nu melde ud, at vi har gentegnet med hele 7 ud af 9 spillere på Ligaholdet til næste sæson. Begge herresingler, altså Hans-Kristian Vittinghus og Kim Bruun bliver på holdet. Mette Poulsen skal forsætte med at spille damesinglen på holdet efter hun i denne sæson har udviklet sig fantastisk. Også er herredoublen med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen og mixeddoublen med Mads Kolding og Selena Piek på plads til at repræsentere TSS endnu en sæson.

5 pladser/kategorier på TSS hold, der kan hamle op med selv de allerbedste i alle andre klubber. Da både Britta Andersen og Mie Schjøtt-Kristensen stopper, står vi stadig og mangler en damedouble til ligaholdet, men mon ikke der vil være nogle piger, der kunne være interesserede i at spille på et ligahold, der endnu engang har gode chancer for at vinde medaljer for hold.

Udover spillerne bliver Steen Pedersen træner for holdet, Christian Hansen ansvarlig for sponsorerne og Susan Henriksen ansvarlig for al kontakt til pressen.

Pressemeddelelse fra Team Skælskør/Slagelse

Læs også

DM-semifinale: Marin-afbud gav maksimal spænding i Skælskør

Det store opgør mellem Carolina Marin og Beiwen Zhang udeblev, men spændingen var intakt indtil …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.