Vendsyssel løb med bronzen på hjemmebane

Loading

I et noget mere spændende opgør end gårsdagens Guldmatch viste hjemmeholdet Vendsyssel ingen nåde, og sendte velfortjent Højbjerg til Aarhus med et 1-4-nederlag i bagagen.

Højbjerg har været slutspillets helt store overraskelse, da de i kvartfinalen sendte Solrød ud. Vendsyssel derimod har lige fra sæsonens start vist imponerende styrke, og de var da også favoritter til at løbe af med bronzemedaljerne i aftenens bronzekamp i Arena Nord i Frederikshavn.

På forhånd havde kampen fået et uheldigt udgangspunkt, da Badminton Danmarks TV-partner Zibrasport ifølge hjemmeholdet skulle have glemt opgøret, og da derfor ikke kunne leveres livestream fra opgøret.

Heldigvis for det fremmødte publikum endte kampen med flere spændende opgør, og især mixeddouble og herredouble bød på to jævnbyrdige kampe.

Tæt åbning
Af de første tre kampe var det kun VEB’s Beiwen Zhang, der var sikkerheden selv. Hun vandt hele 21-13 21-7 over Iben Bergstein, der trods nederlaget kan se tilbage på en flot første sæson i landets bedste række.

I mixeddouble vandt VEB også første sæt stort, men Cheryl Seinen og Lasse Mølhede måtte efter en tæt afgørelse i andet sæt se sig besejret, da både andet og tredje sæt gik til forhåndsfavoritterne Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt.

I herredouble var det med omvendt fortegn, da Anders Skaarup Rasmussen og Oliver Leydon-Davis fra Højbjerg startede ud med at vinde første sæt med 21-18. Herefter tog VEB-parret Jacco Arends og Zvonimir Durkinjak over og vandt de to efterfølgende sæt.

Dermed var det op til Højbjergs 1. herresingle Kasper Dinesen, der i 2. kvartfinale mod Skovshoved imponerede med en sejr over Emil Holst, at udligne VEB-føringen.

Spændingen udeblev i slutfasen
Overraskelsen udeblev også i herresingle, da estiske Raul Must sikkert spillede VEB i front med 3-1.

Da den svenske damedouble Clara Nistad og Emma Wengberg hurtigt besejrede Marie Louise Steffensen og Gabriella Bøje udeblev den helt store spænding.

Dermed vinder Vendsyssel Elite Badminton bronzemedaljerne ligesom sidste år, hvor de ligeledes i Arena Nord slog Solrød med samme cifre.

Bronzekampen i tal

Læs også

Vendsyssel klar til semifinalerne for andet år i træk

Vendsyssel Elite Badminton kvalificerede sig tirsdag aften til DM-semifinalerne i Badmintonligaen. For øjnene af 650 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.