Hvidovre svinger med sablen

Loading

Der er blæst til konflikt mellem Hvidovre Badminton Club og Hvidovre kommune.

Tidligere på året var der brænd i HBC-hallen, og nu mange måneder senere er der stadig ikke spil i hallen. Dette har fået formand for HBC Kurt Wolf og Carsten Werge til at gå til offentligheden med deres frustrationer.

… det handler om, at en af Hvidovres største og mest velfungerende sportsklubber er truet på sin eksistens på grund af et sløvt forsikringsselskab, en passiv kommune, der heller ikke altid har lige godt styr på sine i forvejen begrænsede idrætsfaciliteter, og en snert af manglende solidaritet mellem Hvidovres idrætsforeninger.

Så bastant er udmeldingen, men det stopper bestemt ikke her. Både kommune, taksator og håndværkere får på puklen for den lange tid, som tingene tager.

Dags dato er status, at HBC-hallen muligvis er klar til brug i december, men sandheden er, at det ikke ligefrem bugner med flittige håndværkere oppe i vores hal, og at reparationsarbejdet foregår i super slowmotion.

Hallen er formentlig først klar til december, og indtil da har det været småt med træningstider til mange af klubbens medlemmer.

Læs hele kronikken på Hvidovre Avis

En kommentar

  1. Jean Kleemann & Tanja Kleemann