Foto @ Free Images

VM-spilforslag: Tysk damedouble med handicap

Loading

Kampstart sat til : Tirsdag 11/8 kl 06.15.
Johanna Goliszewski / Carla Nelte – Keshya Nurvita Hanadia / Devi Tika Permatasari
Udfald: Johanna Goliszewski / Carla Nelte + 1,5 sæt
Odds: 1,40

Vi starter stille ud med en førsterunde kamp i damedouble.

Tyskerne Johanna Goliszewski & Carla Nelte er lige nu nr 18 i verden og har deres bedste rangering sammen som nr 17. De har spillet 10 turneringer sammen i år, senest nåede de finalen ti Russian Open for 3 uger siden, hvor de dog tabte i 2 sæt til Stoeva & Stoeva.
Ellers er en kvartfinale til US Open og en række anden runde nederlag til de større turneringer det bedste, de har præsteret i år. Sidste år spillede de også 10 turneringer sammen. De vandt Brasil Grand Prix, og de nåede semifinalen til Scottich Open som de bedste resultater.

De møder Keshya Nurvita Hanadia & Devi Tika Permatasari fra Indonesien. De er lige nu nr 26 i verden, hvilket også er deres bedste rangering sammen.
De har i år spillet 7 turneringer sammen med en semifinale til Thailand International og en kvartfinale til Malaysia Masters som bedste resultat.
Senest tabte de klart i første runde af Taiwan Open til Luo & Luo 21-7, 21-7 midt i juli.
De spillede sidste år 5 turneringer sammen med et finalenederlag til Indonesia Masters og kvartfinaler til Macau Open og Indonesia International som bedste resultat.

De to par har mødt hinanden 1 gang tidligere. Det var til dette års Indonesia Open i samme hal som denne kamp spilles og ligeledes en første runde kamp. Her vandt indo’erne efter 54 minutters spil 19-21 21-16 21-16.

I en kamp hvor tyskerne aldrig rigtig fik det til at fungere. Jeg synes dog, at der er masser af fremskridt at spore i deres spil, og de spillede faktisk ganske pænt i finalen i Rusland for nylig.
Indo’erne kommer til at have publikum i ryggen, og vil måske nok give dem lidt ekstra, men de er i mine øjne egentlig ikke et særligt godt double par.

Jeg tror på de sagtens tyskerne overraske bookmakerne og vinde denne kamp. Helt så meget behøver de dog ikke for at dette spil går hjem, da jeg vælger den lidt mere sikre handikap løsning hvor de kun behøver vinde et sæt. Det får vi tilbudt til odds 1,40 hos Bet365. og det synes jeg bestemt er mere end godkendt.

Har du endnu ikke en konto hos Bet365, kan det med fordel gøres nu. Dit første indskud vil blive matchet op til 1000 dkk.

Af Thomas Ellegaard Fenger

Læs også

Axelsen mod legenden – Verdensmestrene bliver kronet idag

I dag er dagen hvor vi finder ud af om 20 års ventetid på at …