Foto @ Free Images

VM-forslag: Kan Saina slå oddsene?

Loading

Kampstart sat til: 14 august kl 13.30
Damesingle
Wang Yihan – Saina Nehwal
Udfald: Saina Nehwal
Odds : 2,10 hos Bet365

Kinesiske Wang Yihan er verdensmesteren fra 2011 er lige nu nr 6 i verden og har sin bedste rangering som nr 1.
Hun har i år spillet 8 turneringer med en sejr til Taiwan open som også var hendes seneste turnering som bedste resultater. Det var dog på et noget billigt grundlag i en finale der mest af alt lignede en kamp hvor Li Xuerui havde fået besked på ikke at slå bolden tilbage, og hvis hun gjorde måtte den ikke gå nedad.
Derudover nåede hun semifinalen til Singapore Open, Malaysia Open og ikke mindst Indonesia Open.
Ved sidste års Indonesia Open tabte hun i anden runde, hun vandt dog turneringen tilbage i 2011 så hun kan godt finde ud af at spille i hallen.
Ved sidste års VM tabte hun i anden runde til Carolina Marin.
Her til VM sad hun over i første runde.
2 runde blev vundet 21-18 17-21 21-12 over Thi Trang Vu fra Vietnam som nr rangeret som nr 39 i verden.
i torsdagens 3 runde vandt hun 17-21 21-18 21-8 over Yeon Ju Bae fra Korea som er rangeret som nr 12 i verden og ellers havde vundet deres seneste indbyrdes opgør.
Hun skal op i mod verdens nr 2 Saina Nehwal fra Indien, som ellers en kort overgang var oppe som nr 1 på ranglisten. Hun har spillet 7 turneringer i år og har vundet Syed Modi international og india Open. foruden en finaleplads til all England.
Hendes seneste turnering var Indonesia Open, hvor hun i kvartfinalen tabte i 3 sæt til Wang Shixian.
Hallen i Jakarta er dog en der passer hende godt, og hun har vundet Indonesia Open hele 3 gange tidligere og er mindst nået til kvartfinalen ved de seneste 7 spillede turneringer der.

Ligesom Yihan sad Saina også over i første runde. 2. runde vandt hun 21-13 21-9 over verdens nr 23 Cheung fra Hong Kong. 3. runde vandt hun 21-18 21-14 over Takahashi fra Japan, som er rangeret som nr 17 i verden.

De to har mødt hinanden 11 gange tidligere, og her står det 9-2 til Wang Yihan. Dog vandt Nehwal det seneste møde og eneste kamp de sidste 11 måneder med 21-19 21-6 under All England. 4 af Yihans sejre er vundet i 3 sæt.

Nehwal har virkelig set skarp ud i denne uge og ligner i mine øjne et rigtigt seriøst bud på en guldvinder.
Hvor jeg derimod synes, at Yihan mangler de sidste procenter i forhold til hendes spil for nogle år siden. Hun er dog stadig en fantastisk spiller, det er der ingen tvivl om.

Nehwal har set bedst ud her til VM, har 3 gange tidligere stået øverst i Istoryan Seneya og kommer med en (stor)sejr fra deres seneste opgør.

Jeg tror på indisk sejr i denne kamp og dermed en semifinale, som med Ratchanoks skade i dag ser lidt nemmere ud end forventet.

Vi får lige nu pengene 2,10 gange igen på en Nehwal sejr i denne kamp, og det er faktisk lidt højere, end jeg havde forventet.
Du kan dog også vælge den lidt mere forsigtige løsning og spille Nehwal +1,5 sæt, hvor hun kun skal vinde et sæt for at spille går hjem. Den giver odds 1,44.

Kampen spilles som den sidste på tv banen, så det er muligt, at tidspunktet bliver forsinket.

Læs også

Verdensmesteren Viktor

Finalerne til VM i badminton blev her til eftermiddag spillet, og det blev med den …