Ny herresingle til Værløse

Loading

Værløse får til den kommende sæson tilgang af endnu en ung spiller i emnekredsen af mulige kommende forbundsspillere, idet den danske U19 mester i herresingle fra 2016, Ditlev Holm, kommer til klubben. Dermed er klubben rigtig godt rustet til den nye sæson i både liga og 1. division.

– Vi er super glade for at Ditlev har valgt at komme til Værløse. Der er tale om en meget målrettet spiller med stor træningsdisciplin og nogle interessante spidskompetencer, som vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe ham med at bygge videre på, siger klubbens formand Anders Nielsen, som udover den forstærkning det giver på de to øverste hold, fremfor alt er glad for den styrkelse, det giver af det i forvejen stærke træningsmiljø.

– Jeg kan ikke lade være at være en smule stolt af, at så store talenter i 19-20 års alderen som Mikkel Enghøj i sidste sæson og nu Ditlev Holm til den kommende sæson, vælger at komme ud og være en del af vores træningsmiljø fem gange om ugen. Det forstærker min tro på, at vi i Værløse har noget helt specielt på den front, som vi skal lægge alle kræfter i at bevare og videreudvikle. Og i det konkrete tilfælde er jeg sikker på, at det bliver en “win-win” for alle parter, idet de (Ditlev og Mikkel) sammen med Rasmus Messerschmidt og de øvrige herresingler får en fantastisk træningsgruppe, hvor de kan hjælpe og udvikle hinanden i det benhårde game, som herresingle nu en gang er, siger Anders.

Med tilgangen af Ditlev Holm er alt omkring herresiden nu på plads. Klubben forventer, at man i løbet af den kommende uge kan melde de sidste detaljer ud omkring damesiden og dermed den endelige trup.

Pressemeddelelse fra Værløse Badminton

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

3 Kommentarer

  1. Laurits Arthur Just, Jens Brink, Victor Severin Gram, Sebastian Bille-Brahe Raahauge, Niels Ejner Hovmøller – Se lige kongen

  2. Ditlev Jaeger Holm skidt at jeg skal finde ud af det sådan her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.