Foto: @ Annette Vollertzen

AB forsatte de gode takter

Loading

Odense tog hjemme imod AB Aarhus, og det startede rigtig godt for gæsterne der efter første runde kunne konstatere at de var foran 2-0. I de to næste kampe ventede så nogle på papiret helt tætte kampe i form af de to herresingler.

Her spildte ABs Anders Antonsen ikke tiden og med cifrene 11-7, 11-9 og 11-5 over Raul Must, bragte han AB foran 3-0, og dermed sikrede han AB minimum et point på Fyn.

I første herresingle vandt Flemming Quach de to første sæt, men Steffen Rasmussen ville det anderledes og med 11-7 og 11-5 kunne han sende kampen femte og afgørende sæt. Her startede Quach stærkt og selvom Rasmussen fik hentet ind til sidst, kunne Quach i sidste ende afgøre holdkampen med 11-9 i femte sæt. Stillingen nu 4-0 til AB Aarhus.

– Jeg fik en dårlig start på kampen, og var nok ikke rigtig forberedt på tempoet. I femte sæt taber jeg nogle af de tætte dueller, og så får han et forspring som jeg ikke får hentet, fortæller Steffen Rasmussen til BadmintonBladet.

I mixed- og herredouble skulle Odense så se om de kunne begrænse nederlaget. Sara Thygesen og Søren Gravholt tog sig også af de to første sæt i mixeddoublen, men tredje faldt ud til Cecilie Bjergen og Rasmus Bonde. Fjerde sæt blev dog vundet sikker af Odense med 11-5 og dermed fik de sat en enkelt pind på kontoen.

I mellemtiden havde Kasper Antonsen og Oliver Babic lidt overraskende vundet første sæt 11-9 over Jonas Rasmussen og Mathias Boe. Rasmussen og Boe fik dog andet sæt, men tredje gik til Antonsen og Babic. Fjerde sæt blev vundet af AB på walk over og dermed sluttede kampen 5-1 til AB.

– Mathias Boe havde lidt problemer med baglåret, så i stedet for at risikere noget, når han både skal spille på torsdag og til sæsonfinalerne, valgte han at trække sig.

– Det var et ærgeligt nederlag, hvor der var en masse tætte individuelle kampe. Man kunne godt se at AB er i god form, og de har en masse selvtillid som formentlig giver dem de sidste 5-10 %, slutter Steffen af.

AB holder dermed fast i andenpladsen. Næste runde spilles allerede på torsdag, hver skal AB op mod Højbjerg og Odense har TSS.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.