Foto: @ Annette Vollertzen

TSS tog endnu en storsejr

Loading

TSS var her til aften en tur i Højbjerg, og her startede det planmæssigt med en 2-0 føring til TSS efter herre- og damedoublen. For Anders Skaarup var det første kamp retur til Højbjerg Badmintonhal siden hans skifte i 2012, og det blev altså med en sejr.

– Det var en god sejr at få, både Bay og Staael spillede godt, så vi er glade for sejren. Det var dejligt at være retur der er en masse gode mennesker herovre, fortæller Anders Skaarup.

De to næste kampe var herresinglerne og her chokstartede Rasmus Gemke med at vinde første sæt over Hans-Kristian Vittinghus. HK kom dog tilbage og vandt de næste to sæt, men ikke uden kamp fra Gemke.

I mellemtiden havde Kim Bruun vundet i tre sæt mod Alexander Illum, og dermed bragte han TSS på 3-0. Selvom der blev kæmpet godt for det af den tilbagevendte Gemke, var det i sidste ende HK som med 12-10 i fjerde sæt kunne bringe TSS på 4-0.

De to sidste kampe var damesingle og mixeddouble og her startede TSS med at vinde første sæt i begge kampe 11-6. Andet sæt røg også til TSS og igen var det med samme cifre i de to kampe 11-5. Britta Andersen og Mads Kolding var først færdige og det var med 11-7 i tredje sæt. Michelle Chan var dog ikke slået, og med god fight fik hun vundet trejde sæt 12-10.

Chan tog også fjerde sæt, og endda med hele 11-2. I femte sæt blev det meget tæt, men til allersidst fik Michelle Chan sejret med 12-10. Dermed fik Højbjerg en enkelt sejr til slutstillingen 5-1.

– Det var lidt en roddet kamp i damesingle, hvor de hver havde deres sæt, fortæller Anders.

Med sejren sikrer TSS sig førstepladsen i grundspillet, mens Højbjerg nu er sikre på at skulle spille ligakvalifikation. TSS skal dermed vølge først når det kommer til kvartfinalerne, et valg som Skaarup trygt overlader til Michael Kjeldsen.

For Anders Skaarup er der nu kun holdkampen på torsdag inden den står på juleferie før der skal spilles turneringer igen..

– Over jul er der kun træning, og så står den på turnering i Sverige i januar, slutter Anders af.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.