Natalia Koch Rohde og Anna Thea Madsen krydsede klinger. Foto @ Annette Vollertzen

Badmintonligaen: Stort drama i Skovshoved

Loading

Mesterskabsaspiranterne fra Skovshoved stillede med undtagelse af Jan Ø Jørgensen i stærkeste opstilling i Badmintonligakampen mod Værløse. Det blev en tæt affære.

Spændende herresingler
Der blev lagt ud med to brag i herresinglerne, da Skovshoveds Christian Lind Thomsen mødte Mikkel Mikkelsen fra Værløse, samtidig med at Morten Spurr Madsen sloges for sagen mod Værløses Rasmus Messerschmidt. Begge opgør gik i fem sæt, men det endte med favoritsejre i både 1. og 2. herresingle. Således vandt Messerschmidt med 11-5 i afgørende sæt, mens Christian Lind Thomsen blev fulgt helt til dørs med 11-9 i 5. sæt.

– Det gik lidt op og ned idag, fortalte Christian Lind Thomsen til Badmintonbladet.dk. Han spiller godt og er skarp, men til sidst tror jeg, at det er rutinen, der afgør det, selvom jeg er bagud i femte sæt. Jeg har prøvet at spille de her tætte kampe en del gange før.

Natalia i fremgang
Derpå fulgte et ret interessant opgør. Skovshoveds Natalia Rohde, der har kæmpet et stykke tid med at finde sit gamle niveau efter en langvarig skadesperiode, skulle op mod Anna Thea Madsen, der netop er blevet nomineret som kandidat til Årets Fund. Begge piger er del af Badminton Danmarks talentprojekt, og de træner derfor ofte sammen. I denne match var Anna Thea Madsen favorit, men på banen var Natalia Rohde den stærkeste idag. Hun skulle blot bruge tre sæt på at få en overraskende og kærkommen sejr, der skulle vise sig vigtig for skovserne.

– Dejligt for Natalia at få en sejr her, sagde Christian Lind. Hun har været hjemme og træne, mens de andre har været ude at rejse til turneringer. Man kan godt se, at hun har fået nogle flere kampe i benene, og så spiller hun det, vi ved, hun kan.

Doubleoverraskelse
Herredoublen mellem Carsten Mogensen/Mads Conrad og Jeppe Ludvigsen/Nikolaj Overgaard blev en ensidig affære, hvor Værløseparret var overmatchet. Til gengæld børstede Værløse-pigerne Julie Finne-Ipsen og Emma Wengberg stjernestøvet af Tine Baun i damedouble. Ved Tines side stod svenske Emelie Fabbeke, der søndag vandt Irish Open sammen med Solrøds Lena Grebak. Det lod Julie og Emma sig ikke skræmme af, og de blev stærkere som kampen skred frem. Sejren blev overraskende sikker på 3-0 i sæt.

Drama i mixen
Mixeddoublen mellem Joachim Fischer/Julie Houmann og Anders Kristiansen/Line Kjærsfeldt var udset til at blive en lækkerbidsken for badmintonfans. Og kampen blev dramatisk. Første sæt blev afgjort med mindste marginal – 15-14 til Skovshovedparret. Derfra skiftede momentum til Værløse, og det sluttede i femte sæt med en artig overraskelse i form af Værløse-sejr med 11-9 i femte sæt.  Dermed 3-3 og Golden set.

Matchbolde afværget
Flere af spillerne beskriver Golden Set til 11 point med “running score” som ren roulette. Det er det muligvis, men det giver plads til overraskelser, og det kan publikum som regel godt lide. Denne gang blev det spændende, da det ikke overraskende var mixeddouble, der skulle spilles igen. Fischer/Houmann var bagud 6-10 mod Kristiansen/Kjærsfeldt, men Skovshoved-duoen trak sejren hjem med 14-12, og dermed 2 point til skovserne.

– Det var dejligt at få en sejr. Vi bliver nu 3’er eller 4’er, og det er OK. TSS vælger nok ikke os i en semifinale, forklarede Christian Lind. Men vi skal til at spille godt i de kampe, hvor vi er favoritter, men det ved vi godt, og det skal nok komme.

Se alle resultaterne fra Badmintonligakampen mellem Skovshoved og Værløse.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.