Frederikke Nielsen i aktion. Foto @ Andre Jahnke

Frederikke Nielsens blog: Jeg glæder mig til 6 Nations

Loading

Velkommen til min blog, som i denne udgave vil handle om DM og 6 Nations. Mit navn er Frederikke Nielsen, og jeg er 14 år. Jeg startede med at spille badminton i Lillerød, hvor jeg stadig spiller. 

Lige nu er der især en ting, jeg ser frem til. På onsdag tager jeg nemlig afsted til 6 Nations i England. Vi skal under turneringen bo i Milton Keynes på hotel. Det er en rimelig stor turnering, så det bliver mest badminton, der bliver omdrejningspunktet og ikke så meget det sociale.

Derudover er det en turnering, jeg er blevet udtaget til, hvilket er rigtig fedt. Under turneringen skal jeg både spille individuelle kampe og holdkampe. Som navnet på turneringen fortæller, er disse kampe altså mod seks andre nationer. Jeg tager ikke afsted med en forventning om at vinde alle kampene, men håber på at kunne hive nogle sejre hjem.

Derefter skal jeg spille U15 DM, hvilket er mit store mål for sæsonen. Jeg har en tro på, at det kommer til at gå godt. Jeg synes således, at det går fremad med de ting, jeg arbejder på, herunder især at blive bedre i netspillet, at være mere afslappet og forbedre mine maskeringer. I øjeblikket er der dog især fokus på den fysiske træning.

Frederikke Nielsen.

Læs også

Frederikke Nielsens blog: Klubture giver fællesskab

I mit første blogindlæg vil jeg gerne fortælle om det fællesskab, der er i min …

2 Kommentarer

  1. Stort held og lykke til dig Frederikke! Håber at fået stor succes med din blog

  2. Ønsker hende det bedste! Hun træner med min lillesøster og er virkelig talentfuld <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.