TSS: Danmarksmestrene skal besejres

Loading

…men først vil TSS revanchere sidste rundes nederlag, når Vendsyssel kommer på besøg.

Tirsdag d. 24 november er der igen verdensklassebadminton i Skælskørhallen, når Vendsyssel Elite Badminton (VEB) kommer på besøg i 5. runde af Badmintonligaen.

TSS jagter sæsonens fjerde sejr, og motivationen er ikke blevet mindre af, at holdet i sidste kamp gled i en bananskræl i form af Værløse, der besejrede TSS 4-2 i Nordsjælland.

– Vi vil på hjemmebane revanchere os for det nederlag og det skal gå ud over Vendsyssel, som helt sikkert også vil gøre deres yderste for at ryste et smerteligt 0-6 nederlag til Skovshoved af sig. Forud for dette nederlag har nordjyderne spillet 3 kampe, der alle er endt i golden sæt. Det har kastet 5 point af sig, mens vi i TSS har 9 point på trediepladsen i Ligaen.

TSS skal vinde kampen for at holde trit med de øvrige tophold Værløse og Skovshoved, og VEB skal have point for at holde sig fri af bundstriden.

– Der er ingen tvivl om at vi ser os selv som favoritter, men vi har respekt for Vendsyssels hold, som i denne sæson har præsteret på et fornuftigt niveau, siger sportschef Steen Schleicher Pedersen.

Kampen byder på et gensyn med Kati Tolmoff, som gennem flere år har spillet i TSS, men før denne sæson skiftede til Vendsyssel.

Torsdag aften skal TSS så op mod Danmarksmestrene fra Greve. Greve har mistet fire af de helt afgørende spillere i sidste års DM triumf, canadiske Michelle Li og Angus Ng Ka Long fra Hongkong samt Kamilla Juhl & Christinna Pedersen.

Det har svækket holdet fra sydkysten i de første kampe hvor specielt nytilkomne Brice Leverdez har været under forventet niveau. Han er dog en uforudsigelig type og der venter Hans-Kristian Vittinghuus en tricky kamp i første herresingle, mens Kim Bruun skal op mod Joachim Persson, som i DM finalen besejrede Jan Ø. Jørgensen.

– Med en spindeside primært bestående af unge talenter, er det et sultent Greve mandskab vi forventer at stå overfor, men vi er selv rigtigt opsatte på at snuppe endnu en sejr over Greve og dermed spille os selv i en gunstig position inden de afgørende kampe i grundspillet.

– De fleste af TSS spillerne kommer til ugens kampe direkte fra turneringer i Kina og Hongkong så tackling af rejsetræthed og jetlag bliver en af de afgørende faktorer for holdet, men vi skal nok være klar tirsdag kl. 19:00 i Skælskør, hvor der har været fantastisk opbakning til holdet i sæsonens første to hjemmekampe.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …