Victor Svendsen. Foto @ Annette Vollertzen

AB M-række: Ikast opgør i den ene semifinale

Loading

AB Aarhus ligger i denne weekend hal til en mesterrækketurnering. Til turneringen er flere af de næste danske talenter med.

I herresingle er der blandt andet topseedning til Ikast’s Victor Svendsen, og i damesingle er DM overraskelsen Sofie Holmboe Dahl med. Irina Andersen, som var topseeded i damesingle, måtte desværre trække sig efter en skade hun pådrog sig til DM.

Ikast opgør
Førsteseedede Victor Svendsen er også klar til semifinalen hvor han nu møder klubkammeraten fra Ikast Mads Emil Kristesen. I kvartfinalen mødte han Sebastian Bugtrup hvor det blev til en sejr på 23-21 og 21-13.

– Jeg spiller en udmærket kamp, og Sebastian gjorde det rigtig godt, specielt i første sæt. Men er glad for min sejr og glæder mig til i morgen, fortæller Victor Svendsen.

I den anden semifinale i herresingle er der opgør mellem Philip Palowski og Frederik Aalestrup.

Damesingle semifinalerne er Alexandra Bøje mod Josephine Frost og Julie Dawall mod Sofie Holmboe Dahl.

Atypisk par
I herredouble er der et lidt atypisk par med, her er Anders Antonsen og Flemming Quach med. Grunden til dette skyldes at Anders gik ind da Mathias Bay-Smidt meldte fra, da Frederik Søgaard meldte fra, blev der plads til Quach. I semifinalen møder de Mads Emil Kristensen og Martin L. Hansen.

Den anden semifinale er mellem Alexander Bond/Joel Eipe og Simon Friis Amossen/David Kim Kristensen

I mixeddouble er følgende par klar til semifinalerne: Jeppe Bay/Julie Dawall, Emilie Furbo/Mathias L. Hansen, Ann-Katrine Hansen/Kristoffer Knudsen og Ditte Søby/Alexander Bond.

I damedouble er følgende par klar til semifinalerne: Cecilie Bjergen/Trine Villadsen, Nanna Vestergaard/Line Nørgaard, Emilie Furbo/Kerstin Hartvig og Cecilie Finne-Ipsen/Julie Dawall Jacobsen.

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.