Tyskerne bed fra sig

Loading

Til Bitburger Open var der kamp om pladsen i finalen, da Kim Astrup og Anders Skaarup mødte hjemmebanehåbet Michael Fuchs og Johannes Schoettler. Men når der spilles finaler i morgen til Bitburger Open er det med Anders Skaarup og Kim Astrup i herredouble. Det er endda andet år i træk at den unge double er i finalen til Bitburger.

I dagens semifinale mødte de Michael Fuchs og Johannes Schoettler fra Tyskland. Det tyske par var seeded som nummer tre mod Anders og Kims femteseedning, så på papiret var det tyskerne som var favoritter.

Det tyske par viste sig også fra sin stærkeste side i første sæt som de vandt 21-11, og satte dermed Anders og Kim under pres.

– Det var et underligt sæt, hvor vi lavede mange fejl, fortæller Anders Skaarup til BadmintonBladet.

Andet og tredje sæt blev dog vundet af danskerne med 19 og 12, men selvom det kunne ligne en nem sejr i tredje sæt krævede det fuld fokus fra Anders og Kim.

– Selvom det så nemt ud i tredje sæt, var det på ingen måde sådan. Tyskerne kæmpede for hver en bold, og gav simpelthen ikke op.

Med sejren skal Anders Skaarup og Kim Astrup altså for andet år i træk spille finale til Bitburger, og her møder de et kinesisk par som de ikke har mødt før. Modstanderen er dog “scoutet” og taktikken derfor også på plads.

– De er virkelig dygtige på serven, så vi skal være klar på returen. Samtidig kommer der også ret meget offensivt pres fra dem, så vi skal være klar til at stå imod, og måske tage lidt tempo ud af kampen.

Finalen til Bitburger spilles søndag som den tredje kamp. Første kamp spilles kl. 14.00.

Resultaterne fra Bitburger Open

Læs også

To danske titler til Bitburger Open

Det blev til to danske titler til Bitburger Open, hvor det ikke var langt fra …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.