Kim Bruun. Foto @Badmintonsamband Island

Bruuns blog: Det var en lærerig oplevelse at sparre med Jan Ø. i Japan

Loading

Denne blog kommer til at handler om mine turneringsdeltagelser over sommeren og om fremtiden modsat i går, hvor der blev fokuseret på det hjemlige.

Jeg har rejst en del og har spillet flere turneringer i sommeren, hvilket er gået fint. US Open var min første turnering efter en skade, så der kunne jeg godt mærke, at jeg lige skulle igang igen. Der er således stor forskel på at spille kamp og på at træne. Jeg røg derfor tidligt ud der.

I Canada og Japan gik det fint, selvom jeg ikke syntes, at jeg spillede super godt. Jeg nåede eksempelvis en semifinale i Canada. I disse to turneringer var det dog ærgerligt at ryge ud til den samme japanske spiller, der imidlertid var velspillende. Dog slog jeg en stærk kineser i Japan, der vandt Australian og Canada Open. Jeg er derfor fortrøstningsfuld for, ar jeg i fremtiden nok skal komme længere op ad verdensranglisten igen. Jeg spillede nemlig fint i forhold til, at jeg havde været ude i et stykke tid.

Turneringen i Japan skilte sig lidt ud, da det var en meget stor hal. Jeg har imidlertid prøvet dette før, så det gjorde ikke så meget. Man kom således over det efter den første kamp. Desuden var Jan Ø. med ved turneringen. Dette var super fedt, da jeg kunne lære en del af ham blandt andet taktisk og i forhold til det at justere på nogle små ting. Det var dejligt, at han gav sig tig til dette og jeg lyttede virkelig efter, da man kan lære så meget af en spiller, der har været i verdenstoppen. Det var en fornøjelse at sparre med ham.

Nu glæder jeg mig til de kommende turneringer, og specielt Korea Open bliver en særlig oplevelse, da jeg er født der. Det, at komme til at høre sproget og lære mere om kulturen, bliver således fedt.  Jeg er derfor ved at lære sproget, hvor jeg har haft privattimer og igen skal have dette en gang om ugen. Det giver meget at have tre timer i rap. Jeg har nemlig taget en pause med det koreanske et stykke tid, men det er altid noget, jeg tænker over, selvom jeg ikke laver “lektier” hver dag. Jeg ser også for eksempel koreanske ting såsom serier for at høre sproget, så jeg ikke glemmer det. Jeg husker hele tiden mig selv tiden på de ting jeg har lært, og jeg kan jo også læse og skrive koreansk.

Kim Bruun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.