Uofficielt DMU for ungdomshold. Marianne Henmar fra Solrød Strand skriver….

Loading

Marianne Henmar fra Solrød Strand skriver i mail i pinsesøndag:

Så lykkedes det os at samle vores piger igen. Pigerne drog afsted til Grindsted tidlig i morges for at deltage i det uofficielle DMU for hold. Her er lidt ord og billeder. Ikke så mange, for dagen i dag handlede om badminton og de unge mennesker. Vores holdleder KH havde derfor mere end rigeligt i at skulle coache alle 4 piger, tage billeder og holde styr på mad og drikke.

Uofficielt DMU for ungdomshold 

Da pigerne modtog deres t-shirts var der ikke lige en holdrunde ”lige om hjørnet”. Vi aftalte derfor, at pigerne skulle tage i t-shirtsene på til træning, og så ville vi skrive et par ord om at gå til badminton i Solrød Strand Badmintonklub. Men landet nåede at lukke ned, før pigerne fik lejlighed til at lufte de fine t-shirts. 

Under hele nedlukningen sørgede SSB for at forsyne ungdomsspillerne med styrketrænings- og løbeprogrammer. Og da forsamlingsforbuddet for udendørs idræt i organiseret regi blev sat op til 25 personer, tog det ikke lang tid før SSB havde stablet udetræning for samtlige klubbens ungdomsspillere på benene. Det var god måde at starte langsomt op på, og træningen blev tilrettelagt under hensyn den lange pause og til de muligheder man har til udendørs i marts måned i Danmark. 

Det har været svært at bevare håbet om mere turneringsbadminton i denne sæson. Selv da hallerne åbnede, var det svært at finde hoved og hale i turnerings- og mesterskabsaktiviteter. Men bedst som vi troede at løbet var kørt, annonceredes Det uofficielle DMU for hold. 

Pigerne blev jublende lykkelige. Beslutningen om, at deltage var ikke svær at træffe. Men pigerne spillede i en pigerække med ikke ret mange hold på landsplan, og brikkerne var derfor svære at få til at passe sammen. Det lykkedes dog Badminton Danmark at sammensætte 1 pulje. Så den 23. maj 2021 tog pigerne og deres holdleder KH til Grindsted.

Dagen bød på masser af god badminton, hygge og gode grin. Pigerne nød at være sammen igen og ikke mindst at være tilbage i hallen. Holdleder KH kunne grundet restriktioner ikke have sine vante hjælpere (forældre) med, og havde derfor sin sag for alene med 4 piger. 

Holdet formåede at holde spændingen og afgørelsen for døren indtil sidste kamp var færdigspillet, hvorefter de velfortjent kunne tage guldet med hjem til Solrød. Uofficielt DMU eller ej – alle var enige om, at det var skønt at være tilbage i hallen med sine kammerater efter en al for lang nedlukning, og endnu mere skønt at bringe metal med tilbage til klubben. 

Tak til Solrød Strand Badmintonklub for at være en fantastisk klub at høre til i. En klub som vil alle deres ungdomsspillere uanset niveau.

Tak Badminton Danmark for at gennemføre DMU for hold. Det var for – i hvert fald for vores piger – en kæmpe oplevelse. 

På vegne af Solrød Strands U15 4200 4 piger hold og deres holdleder KH

Marianne Henmar

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.