Viktor Axelsen

Japan Open: Viktors jagt på semifinale

Loading

Viktor Axelsen var den anden dansker i kamp ved Japan Open i dag. I kvartfinalen skulle han op mod Lee Dong Keun fra Korea, en spiller der med en rangering som nummer 33 i verden på papiret burde være en overkommelig modstander for den danske stjerne.

Men danskeren måtte kæmpe sin sag. Keun kom bedst fra start of bragte sig foran med fire points i løbet af kort tid. Viktor fik dog indhentet forspringet men måtte igen se koreaneren føre med fire ved 19-15. Så var gode råd dyre.

Med fire danske points i streg fik Viktor udlignet til 19-19, og herfra var der spænding om resultatet. Heldigvis satte Viktor endnu en stime ind og tog sættets sidste tre points. Dansk sætsejr på 23-21.

I andet sæt lagde Viktor bedst ud og kom foran, men nu var det Keuns tur til at indhente danskeren. Fra 6-9 bragte han sig på 11-9, men endnu en god stime fra Viktor gav afgørende dansk føring på 18-13. Dette kom koreaneren sig aldrig over, og Viktor bookede dermed billet til semifinalen med 21-17.

I morgen skal Viktor møde Chou Tien Chen fra Taiwan. Senest de to mødtes, vandt Chen i tre sæt, men inden da har Viktor vundet to gange i to sæt.

Se programmet for Japan Open her.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …