Foto: @iShoot.dk

Vendsyssel spillede sig ind i top fire

Loading

Højbjerg og Vendsyssel mødtes her til aften i badmintonligaens syvende runde. Begge hold kunne godt bruge de tre point, da Højbjerg således kunne holde prøve at hægte sig på topholdene, mens Vendyssel kunne bringe sig i ind top fire, såfremt andre resultater flaskede sig.

Vendyssel startede kampen klart bedst, da man både vandt damesingle og første herresingle. De to næste kampe var anden herresingle og herredouble, og her var det tæt på at Højbjerg fik udlignet i holdkampen.

Højbjergs Anders Skaarup og Oliver Leydon-Davis vandt i to sæt med 26-24 og 21-17, mens Ramon Garrido efter at have tabt første sæt vandt andet med 23-21 over Victor Svendsen. Svendsen kunne dog med 21-15 vinde tredje sæt, og dermed gøre det til 3-1 til Vendsyssel.

De to sidste kampe var dame- og mixeddouble, hvor Højbjerg således havde kniven for struben, hvis de skulle have point. Her vandt Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt mixeddoublen med 12 og 13. Damedouble var lige ved at vippe til Højbjerg, men i tredje sæt kunne Vendsyssels Volvo-piger med 21-18 sende de tre point til Vendsyssel.

Med sejren rykker Vendsyssel op på fjerdepladsen, da TSS tabte til Odense, mens Højbjerg nu ligger nummer otte. Næste runde spilles på tirsdag hvor Vendsyssel får besøg af AB Aarhus og Højbjerg skal en tur til Solrød.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.