Anders Antonsen tæt på at slå All England to’er

Loading

Swiss Open er godt igang, og der mangler kun tre danskerkampe her på torsdagen. I dagens kampe var der flere sejre til de danske deltagere, og så var Anders Antonsen lige ved at levere en mindre sensation, da han pressede nummer to ved det netop overståede All England, Shu Yuqi ud i tre sæt.

Første sæt var med Antonsen i spidsen, og på intet tidspunkt var Yuqi foran. Det var derfor ikke overraskende at Antonsen vandt sættet med 21-16. Andet sæt startede tæt, men ved 10-10 begyndte Yuqi at trække fra, og han kunne med 21-15 tage andet sæt.

Tredje sæt skulle så afgøre hvem der skulle videre, og Antonsen var rigtig godt med og endda foran 16-15. Yuqi viste dog stor styrke og kunne med 21-16 vinde sættet.

Ud over Anders Antonsen var Emil Holst også i aktion i herresingle. Han spillede mod den hollandske mester Mark Caljouw, og her blev det til en sejr i to sæt. Med en sejr i næste kamp mod Anthony Sinisuka Ginting, kan det meget vel være at Holst skal have endnu et opgør mod Lin Dan, som han slog for et par uger siden til German Open.

Det blev også til sejr i mixeddouble for Sara Thygesen og Mathias Christiansen, som nu skal møde de førsteseedede Zheng Siwei og Chen Qingchen. Selvsamme Thygesen er videre i damedouble med Maiken Fruergaard, hvor de nu skal møde verdens nummer 11 Vivian Hoo og Khe Wei Woon.

Senere idag spiller Mathias Christiansen/David Daugaard, Anders Skaarup/Kim Astrup og Mia Blichfeldt.

Resultaterne fra Swiss Open

Læs også

Thygesen efter endnu en fin sejr: Vores mål er en medalje

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen hentede en fin sejr i dagens andenrunde-kamp ved EM. Efter …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.