Foto @Badminton Poland

Polish Open: Lille dansk skare på jagt

Loading

En mindre gruppe spillere skal fra torsdag til søndag dyste i det polske, hvor Polish Open løber af staben. Irina Andersen, Alexandra Bøje, Sara Lundgaard, Frederik Søgaard og Mathias Bay-Smidt er deltagerne, som alle er med i hovedturneringen.

I mixeddouble skal Sara Lundgaard/Frederik Søgaard møde et par fra kvalifikationen i deres første kamp. Går det godt står den derimod på de andenseedede Ko-Chi Chang og Hsin Tien Chang. Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt har et taiwanesisk par, og vinder de den, skal de også op mod svær modstand. De har nemlig de førsteseedede Nadiezda Zieba og Robert Mateusiak.

De to mixeddoubler har endda valgt at spille rene doubler med hinanden, og her skal Lundgaard og Bøje møde Ching Hui Chang og Yang Ching Tun, som de potentielt begge har mødt i hver deres mixeddouble. Frederik Søgaard og Mathias Bay-Smidt er i herredoublen oversidderere i første runde.

Sidste danske deltager er Irina Andersen som møder Ying Ying Lee, som er rangeret som nummer 59 i verden mod Andersens plads som nummer 100.

Ud over de danske spillere er Felix Burestedt og Dey Subhankar fra henholdsvis Solrød og Ikasts Badmintonligamandskaber med.

Første danske kamp er kl. 10.00 torsdag, hvor de to mixeddoubler spiller.

Kampene til Polish Open

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.