Astrup og Skaarup starter stærkt til Swiss Open

Loading

Den danske herredouble med Kim Astrup og Anders Skaarup, vandt idag til Swiss Open deres kamp over de syvende seedede japanere.

Kim og Anders var således oppe mod et par som de på papiret skulle have det svært mod. Det var dog med en sejr i to sæt at danskerne kunne booke deres plads i næste runde.

– Vi spiller på højt niveau, og det var super at levere på det plan igen, fortæller Kim Astrup.

I morgen venter der så en kamp mod enten et par fra Chen og Wang fra Taiwan, eller et par fra kvalifikationen. Bliver det taiwaneserne Chen og Wang, kan danskerne finde selvtillid i at sidste opgør blev med en dansk sejr. Ingen kampe er dog lette til turneringen, og forberedelse er derfor vigtig for Kim og Anders.

– Nu gør vi ligesom op til denne her kamp. Forbereder os optimalt, og går ind til næste kamp som er det en finale. Alle kampe på det her niveau er finaler for os, og vi tager det derfor en kamp af gangen.

Hvis det også går godt vil danskerne skulle møde de tredjeseedede Liu Xiaolong og Qiu Zihan i kvartfinalen.

Onsdagen har indtil videre også budt på sejr til Anders Antonsen, Mia Blichfeldt og Sara Thygesen/Maiken Fruergaard (walk over). Mia Blichfeldt fik flot fulgt op på sin Portuguese International sejr i sidste weekend, med en sejr og Fontaine Mica Chapman.

Resultaterne fra Swiss Open

Læs også

Hong Kong Open: Skaarup og Astrup tager stor skalp

Kim Astrup og Anders Skaarup er videre til anden runde ved Hong Kong Open. Astrup …