Mathias Boe og Carsten Mogensen. Foto @ Djarum Badminton

Boe og Mogensen er videre efter tæt kamp

Loading

Mathias Boe og Carsten Mogensen er kvartfinaleklar i China Open efter sejr i anden runde.

Mathias Boe og Carsten Mogensen, der er nummer to i verden, var oppe mod Cheng Hung Ling og Wang Chi-Lin. Taiwaneserne er nummer 8 i verden.

I første sæt kom taiwaneserne bedst ud og bragte sig i front med 5-4. Herfra tog danskerne teten og kom foran med 11-9. Efter opholdet fortsatte de de fine takter og øgede til 15-11. De fortsatte med at holde fast i føringen ved 17-11, men langsomt kom taiwaneserne tilbage og kom helt tæt på ved 18-19. Og de spillede sig også frem til en sætbold, som danskerne dog afværgede. Kort tid efter gik det dog ikke længere for Boe og Mogensen, der tabte 20-22.

Om dette sættab sagde Boe og Mogensen efterfølgende til TV 2 Sport, at:

– Det er ufatteligt ringe, at vi ikke kan holde en 17-11-føring til mål.

I andet sæt var det helt lige til at starte med, hvilket stillingen 7-7 vidner om. Derfra tog danskerne en lille føring på 11-10 ved opholdet. Herefter var det igen helt lige ved 13-13. Danskerne formåede dog igen at trække en smule fra og var nu foran 15-14. Denne føring blev langsomt øget og endte ud i en sikker 21-17 sejr.

Tredje sæt bød på indledningsvis fin dansk dominans og en 4-5-føring. Derfra blev det dog tæt ved 7-7, før taiwaneserne trak fra til 11-10. Det var en kamp, der på det tidspunkt var præget af korte dueller med meget fokus på servesituationen. Herfra tog danskerne et vigtigt ryk og kom foran 13-10. Foran var de også kort tid efter, nu med 15-14. Herfra øgede de langsomt føringen og vandt 21-16.

Senere skal Antonsen i aktion.

Resultater fra China Open

Læs også

Boe og Mogensen taber til stærke verdensmestre

Mathias Boe og Carsten Mogensen måtte gå fra banen som tabere i deres sidste gruppekamp ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.