DM FOR UNGDOMSHOLD KOMMER IGEN TIL NORDSJÆLLAND

Loading

Der er garanteret underholdning i verdensklasse og god stemning, når næsten 400 af Danmarks bedste ungdomsbadmintonspillere fra mere end 70 forskellige danske badmintonklubber tørner sammen ved Danmarks Mesterskaberne for U13 ungdomshold (DMU). Der skal kæmpes om medaljer og trofæer i Slangerup, Frederikssund og Lynge både lørdag og søndag den 13.- 14. april 2019.

Eliteholdene (4+3), som blandt andet omfatter ungdomsspillere fra nogle af de største badmintonklubber i Danmark som f.eks. Højbjerg, Odense, Lyngby og Solrød Strand, skal spille alle deres kampe i Slangerup Idræts- og Kulturcenter begge dage.

Udover et solidt samarbejde mellem Badminton Danmark og DGI Badminton, står ca. 60 frivillige fra Frederiksværk, Slangerup og Lynge badmintonklubber sammen om alle de praktiske foranstaltninger, det kræver at organisere overnatning, forplejning og afvikling af DMU.

”At DMU for U13 hold igen afvikles Nordsjælland er resultatet af et tæt og målrettet samarbejde mellem ildsjæle fra Slangerup Badmintonklub og Frederiksværk Badmintonklub, og sidste år beviste vi, at vi er i stand til at gennemfører et så stort nationalt arrangement. Vi glæder os meget til at se hallerne i Frederikssund, Slangerup og Lynge fyldt med både spillere, ledere og tilskuere til en weekend med mange spændende og flotte badmintonkampe. I år har Slangerup Badmintonklub selv et hold, som har kvalificeret sig til DMU, og vi håber selvfølgelig, at de kan være med blandt medaljetagerne”, siger Michael Stehr, ungdomsformand i Slangerup Badmintonklub.

Alle kampe er åbne for tilskuere, og der er gratis adgang i alle hallerne.

Hvis der er behov for yderligere information, eller I skulle have lyst til at komme ud i hallerne og lave en reportage eller lign., er I meget velkommen til at kontakte Michael Stehr, ungdomsformand i Slangerup Badmintonklub, på mail ungdom@slangerup-badminton.dk eller tlf.: 2046 7392.

De bedste hilsner

Slangerup, Lynge og Frederiksværk Badminton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.