Foto: @BamintonBladet

EM optakt: Fire titler skal forsvares

Loading

Der har ikke været et EM uden en dansk vinder siden 1974, og det ser ud til at denne statistik holder, når EM 2017 i morgen løber af staben i Kolding. Med hjemmebane og 15 seedninger ser de danske chancer rigtig gode ud. Men selvom Danmark nogengange agerer Kina i de rent europæiske turneringer, så kan især England, Tyskland, Frankrig og Spanien komme til at koste de danske spillere dyrt.

Er Carolina Marin så dominerende, som vi tror? Tager Joachim Fischer og Christinna Pedersen deres tredje EM i træk, så de kan komme til at tangere de eksisterende rekorder? Møder Anders Antonsen og Viktor Axelsen hinanden? Mange spændende opgør venter i løbet af den kommende uge.

Her på siden vil vi løbende komme med opdateringer fra turneringen. I de første tre dage kan kampene følges på Zibrasport, mens TV2sport starter transmissionen fredag.

På de kommende fem sider kan du skabe dig et overblik over hver af de fem rækker, inden turneringens start i morgen.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Jeps Fischer/Pedersen kan lave hattrick, men Christinna kan faktisk lave et double hattrick! Det har ingen før gjort skriver Badminton Europe. (det er nu for 4. gang i træk damedoublen kan vinde) Så 7 gange EM guld kan Christinna nå op på og det er dansk rekord. Det samme kan Kamilla Rytter Juhl, der i forvejen har rekorden med 6 mesterskaber. I øvrigt i træk i enten mix eller damedouble siden 2006! Ret vildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.