National Badminton Day. Foto @ Dariusz Jacek, Interception

Badminton som bannerfører: Gigantisk event i Polen

Loading

Hele 51 baner var stillet op til en badmintonturnering i anledning af National Badminton Day i Polen. 2.300 spillere deltog i den gigantiske begivenhed.

Det foregik d. 10. september på PGE Narodowy stadion i Warszawa, og der var mere end 13.000 entusiastiske tilskuere på fodboldstationet, der lagde græs til åbningskampen ved EM i fodbold 2012.

– National Badminton Day promoverer vores fantastiske sport og stimulerer polakker til at være aktive. Vi er allerede ved at planlægge næste års udgave af National Badminton Day, og vi har nogle spektakulære overraskelser i ærmet, sagde det polske badmintonforbunds præsident, Marek Krajewski.

Kl. 10 gik amatør- og seniorturneringen i gang, og en halv time senere begyndte børnene at melde sig ved turneringledelsens bord. Aktiviteterne blev ført an af tre olympiske badmintonspillere: Robert Mateusiak, Nadieżda Zięba og Przemysław Wacha.

2.300 spillere i alle aldre greb chancen for at spille badminton i de imponerende omgivelser. Deltagelsen var så massiv, at mange af deltagerne rendte og slog til fjerbolde udenfor banerne.

Arrangementet havde besøg af All England-vinderne Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov, der gentog deres bemærkelsesværdige finalesejr haka-dans, mens de var omringet af 10 meter høje flammer. Den russiske duo vandt en opvisningskamp mod Przemysław Wacha og Adam Cwalina.

Der blev transmitteret fra eventet i polsk TV.

Kilde: Badminton Europe

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …