Foto @Martti Vaidla

Estonia International: Vendsyssels førstesingle er førsteseedet

Loading

I morgen starter Estonian International. Sidste år blev turneringen vundet af Raul Must, der til daglig spiller i Badmintonligaen for Vendsyssel. I år kunne den forsvarende mester have fået kamp til stregen af sin holdkammerat fra Vendsyssel, Victor Svendsen. Men Victor Svendsen satser på succes i Århus. 

Kun fire gange er guldet gået til danske spillere i Estland. Blandt de tidligere danske vindere hører navne som Line Kjærsfeldt, Rasmus Fladberg og Kasper Antonsen. I år er der ingen seedede danskere ved turneringen. De danskere, der deltager i år, skal alle forsøge at kæmpe sig igennem kvalifikationen.

Danskere ved Estonian International

Dog er turneringens førsteseedede herresingle velkendt for folk, der følger Badmintonligaen. 30-årige Raul Must fra Estland spiller til dagligt første- og andensingle for Vendsyssel. I grundspillet har han leveret afgørende sejre for Vendsyssel i denne sæson. Sidste år vandt han turneringen, og i år har han gode chancer for at forsvare titlen.

Victor Svendsen gemmer kræfterne til DM

Endnu en herresingle fra Vendsyssel skulle have deltaget i turneringen. Victor Svendsen, der også spiller herresingle i Badmintonligaen, har imidlertid vandt at melde afbud fra turneringen.

– Jeg har valgt at melde afbud til turneringen. Så jeg kan have fokus på et kommende DM og et hav af turneringer efter. Så julen og januar er brugt på god træning, siger Victor Svendsen til BadmintonBladet

Victor Svendsen var ellers et godt bud på en dansker, der kunne gå langt i Estland. Han har blandt andet tidligere vundet Dutch og Finnish International, og han har gjort det godt i Badmintonligaen. Men lige nu er DM det næste mål.

Oversigt over kvalifikationsspillet ved Estonian International

Læs også

Vendsyssel løb med bronzen på hjemmebane

I et noget mere spændende opgør end gårsdagens Guldmatch viste hjemmeholdet Vendsyssel ingen nåde, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.