Badmintonligaen: Århusiansk pointjagt gav pote

Loading

Aarhus AB var til aften på pointjagt mod Gentofte efter tirsdagens nederlag til lokalrivalerne fra Højbjerg. Og den århusianske jagt var en succes.

Hjemme i træningshallen Århus Badmintonhal bragte Aarhus AB sig på 2-0 efter sikre sejre i anden herresingle og i mixdouble. Flemming Quach mødte Joshua Eipe, og sidstnævnte fik ikke mange ben til jorden. Således vandt Flemming sikkert med 21-8 21-12.

Samtidig vandt Oliver Babic og Lim Chiew Sien mixen over Thomas Stavngaard og Julie O. Jensen i en kamp, hvor spændingen holdt sig til første sæt. Med 23-21 21-16 var det AB-parret, der tog sejren.

Gentofte kom på 1-2 efter en lang tresætter i damesingle, hvor Sofie Holmboe Dahl vandt med knebne 22-20 i tredje sæt over Lim Yin Fun, men i endnu en tresætter bragte Aarhus Ab sig på 3-1. Det var i damedouble, hvor Anne Katrine Hansen og Trine Villadsen trak det længste står mod Irina Amalie Andersen og Camilla Overgaard.

Tilbagevendte Kasper Antonsen kunne sammen med Rasmus Bonde ikke forhindre Gentofte i at tage en tæt sejr i herredoublen. Mathias Christiansen og David Daugaard vandt med 21-17 26-24 og holdt dermed lidt spænding inde i holdkampen.

Men spænding var der ikke noget af i første sæt af sidste kamp. I første herresingle afgav Anders Antonsen blot seks point til Scott Evans i første sæt, før ireren fik reddet noget af æren ved at få 17 point i andet sæt. Han kunne dog ikke gøre fra eller til, og Aarhus AB’s pointjagt i sjette runde af Badmintonligaen gav dermed pote.

Kampen endte 4-2 til Aarhus AB, som med 9 point indtager 6.-pladsen i Badmintonligaen. Gentofte ligger to pladser længere nede med 5 point.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …