Badmintonligaen: Solrød bed fra sig

Loading

Skovshoved og Solrød mødtes her til aften i Badmintonligaen i den første kamp om pladsen i semifinalerne. Det blev en spændende kamp, hvor det først var til allersidst, at der faldt en afgørelse.

Første runde var med de to herresingler. Jan Ø. Jørgensen viste vejen for Skovshoved da han med 11-7, 11-8 og 11-3 bragte skovserne foran 1-0. Føringen holdte dog ikke længe, da Emil Holst i anden herresingle vandt i fire sæt, og gjorde det til 1-1.

Derefter var det herredouble og damesingle. Her blev det til to sikre sejre, og endnu engang med en til hvert hold. Sandra-Maria Jensen bragte med 11-9, 11-7 og 11-5 Solrød på 2-1, før Carsten Mogensen og Mads Conrad gjorde det til 2-2.

– Jeg vidste, det ville blive en svær kamp mod Natalia, da jeg også vidste, at det var en af de kampe, vi skulle vinde. Men jeg fik spillet mit spil, og fik så sejren, fortæller Sandra-Maria Jensen.

Sidste to kampe var dame- og mixeddouble. Her skulle der hele fem sæt til før, at damedoublen kunne få sin afslutning og fire sæt i mixeddoublen.

Første sæt i damedoublen gik til Skovshoved, men Lena Grebak og Maria Helsbøl kom flot igen og tog de to næste sæt. Tine Baun og Emelie Fabbekke fik dog hentet fjerde sæt, og så skulle der et nervepirrende femte sæt til.

Her var der helt frem til de sidste dueller kamp om udfaldet. I ombolde var det dog Tine Baun og Emelie Fabbekke der med 12-10 kunne bringe Skovshoved på 3-2. Næsten samtidig havde Julie Houmann og Joachim Fischer i fire sæt vundet over Theodor Johansen. Endnu engang skulle der bruges ombolde. 12-10 lød cifrene i fjerde sæt.

– Det er lidt en tom følelse efter at have været så tæt på, og så alligevel så langt fra, men vi kan være stolte over resultatet, vurdere Sandra-Maria.

Den spændende afslutning kan ses på Skovshoveds facebook side.

Skovshoved kunne dermed sikre sig det bedst mulige udgangspunkt før de hjemme tager mod Solrød d. 3. februar.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.