Foto: @Annette Vollertzen

PM: Chris og Kamilla starter badmintonprojekt

Loading

Verdens nr. 4 på damedoubleranglisten, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, starter nyt badmintonprojekt.

Projektet henvender sig til ungdomsspillere + ung-seniorer i hele Danmark. Der vil blive lavet forskellige former for camps i løbet af sæsonen. Nogle bliver 1-dags camps, mens andre bliver over en hel weekend.

– Kamilla og jeg har begge to set meget op til de danske topspillere da vi selv var ungdomsspillere. Dengang var det ikke nemt at komme tæt på dem, og derfor vil vi gerne give de unge spillere muligheden for at lære af os, udtaler Christinna Pedersen.

Badmintoncamp vil have forskellige fokusområder. Målet vil på alle camps være at give hver enkelt spiller en særlig oplevelse, derfor vil Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl selv tilstede under hele campen.

– Når vi træner hårdt hjemme på landsholdstræningen i Brøndby og når vi rejser rundt til turneringer i hele verden, vil vi optage videoer, tage billeder, for på den måde at vise spillerne hvordan det er at levet som professionel badmintonspiller, siger Kamilla Rytter Juhl

Projektet bliver en realitet i samarbejde med forskellige klubber i Danmark. Vi håber at vi på den måde kan give klubberne noget opmærksomhed omkring sporten i lokalsamfundet.

De første camps vil blive afholdt i Aalborg lige inden jul.

Pressemeddelse – Badmintoncamp.net

Læs også

Badmintonligaen: Skovshoved stensikkert videre til semifinalen

Sidste års guldvindere fra Skovshoved er klar til DM-semifinalen efter hurtig 3-0-føring mod Gentofte. Et …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.