Nyt dansker-herredoublebrag i sigte

Mads Conrad og Mads Pieler Kolding.

Loading

Det er blot en uge siden, at Mads Conrad og Mads Kolding stod i kvartfinalen i Superseries-turneringen Korea Open. Nu står de der igen – denne gang i Japan, og formodentlig bliver modstanderen dansk.

Der var klasseforskel, da Mads Conrad og Mads Kolding i anden runde i Tokyo mødte et ungt koreansk par i herredouble. På godt en halv time havde Conrad/Kolding mast deres asiatiske modstandere med 21-13, 21-13.

Derfor står de nu i kvartfinalen, hvor det ligner en gentagelse af kvartfinalen i Seoul i sidste uge. Her var to gange Mads oppe mod Carsten Mogensen og Mathias Boe, som de tabte til. Verdensetterne Boe/Mogensen fortsatte sejrstimen i Korea og vandt turneringen.

Senere torsdag møder Boe/Mogensen et par fra Malaysia/Indonesien, Tan og Setiawan. Vinder danskerne det opgør, er der revanchemulighed for Mads Conrad og Mads Kolding.

Statistikken siger 7-2 til Boe/Mogensen, og man skal tilbage til French Open 2015 for at Conrad/Kolding seneste triumf mod landsmændene.

Se alle resultater fra Japan Open 2017

Læs også

Kolding og Conrad imponerer: Nu kan spændende danskeropgør vente

Mads Conrad og Mads Kolding sejrede i første runde ved Indonesia Masters. Conrad og Kolding var …

3 Kommentarer

  1. Forstår simpelthen IKKE , at der overhovedet ikk er nogen TV Kanaler , der sender Badminton . 😡 . Ved godt det bliver sendt fra Weekend , men da vi jo har mange fantastiske Spillere , ville det da være rart og ku følge dem , indledende. 🏸🏸. Det er ikke Okay 😡

  2. TV2 har rettighederne, og når de vælger ikke at sende, har vi i DK ikke mulighed for at se det på andre TV-kanaler, men der findes lovlige streaming-alternativer. vh, Mikkel, Badmintonbladet

  3. Det har ikke noget at gøre med at tv2 ikke vælger at sende tidligere end fra fredag, de har bare ikke rettighederne til det! Men man kan oprette en profil hos BET365 og se nogle af kampene live. Man kan desuden se kampene som arkiv på youtube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.