Anna Thea Madsen. Foto @ Badmintonbladet

Line K og Anna Thea spadserer overbevisende mod medaljekampe

Loading

En forrygende dansk dag ved EM i badminton i Frankrig bød blandt mange sejre på to overbevisende af slagsen til de to damesingler, Line Kjærsfeldt og Anna Thea Madsen.

Sammen med syv andre damesingler er de to piger del af Badminton Danmarks pigetalentprojekt, der som en del af målsætningen har en medalje ved netop dette EM 2016.

Både Line Kjærsfelt og Anna Thea Madsen havde besejret dagens modstandere i deres seneste opgør. Det var henholdsvis Chloé Magee fra Irland og Kristina Gavnholt fra Tjekkiet.

Klare tosæts-sejre i begge kampe bragte danskerne frem til kvartfinaler, som i sagens natur er en medaljekamp, da alle semifinalister får medaljer med hjem.

Line Kjærsfeldt (3) møder Linda Zetchiri (8) fra Bulgarien. Det er en spiller, som Line er bagud 1-2 i indbyrdes opgør mod. Til gengæld slog Line bulgareren eftertrykkeligt i EM-finalen for hold i februar i år.

Anna Thea Madsen møder tyske Karin Schnaase (4), og de står lige i indbyrdes opgør. Anna Thea vandt seneste opgør i 2015 i to sæt.

Alt i alt kan man som dansk badmintonfan godt være optimistisk omkring Line Kjærsfeldt og Anna Thea Madsens medaljechancer i fredagens kvartfinaler. Det vil være den første individuelle EM-medalje for Line, mens Anne Thea gik helt i finalen i 2014. Held og lykke til begge spillere.

Se alle resultater fra EM i badminton 2016

Læs også

Skaarup og Kjærsfeldt tvang stærkt par ud i tre sæt

Anders Skaarup og Line Kjærsfeldt tabte til et stærkt par malaysisk par i første runde af …