Peter Mikkelsen og Allan Kolbro Nielsen. Foto @ Kenneth Weesgaard

Vendsyssel-træner om den nye Badmintonliga-sæson: Alle kan komme til at rode rundt i bunden

Loading

BadmintonBladet har forud for den nye Badmintonliga-sæson spurgt nøglepersonerne i de forskellige klubber om forskellige spørgsmål om denne sæson. I dag udtaler Allan Kolbro Nielsen, der er træner i Vendsyssel Elite, sig. 

Hvad er dine forventninger til næste sæson?

Vi skal op og slås om de medaljer igen. Vi vil rigtig gerne gå det sidste skridt. Vi er super godt rustede til det, da aftalen med Kirsty gør, at vi har et godt og bredt hold. Vi føler os rigtig stærke og kan bytte rundt på dem alle sammen.

Hvem tror du bliver danske mestre?

Skovshoved er holdet, de andre skal slå. Det kan for os lade sig gøre to ud af ti gange, så der håber vi på, at det er os, der skal gøre det. Det er de samme hold, som går igen og så ligger vi en tre-fire hold, der slås om det. Vi så sidste år, at ligaen var tæt og at alle kunne overraske på en god dag.

Hvem tror du bliver sæsonens overraskelse?

3-4 hold, som kan slå hinanden på dagen, slås om det. Højbjerg overraskede stort sidste år og kunne godt være sådan et hold, man ikke ser som et top 3-hold, men godt kan overraske og blive det.

Hvem tror du ender i nedrykningsspillet?

Gentofte og Odense måske. Vi kan alle komme til at rode rundt dernede, hvis vi ikke leverer varen og har nogle skader. Det er meget tæt, og små marginaler kan komme til at afgøre det.

Hvem tror du bliver sæsonens skuffelse?

Alle topholdene kan blive det, men det tror jeg dog ikke sker. De klarer nemlig skærene de her tophold, har vi set de senere år. Men det er jo dem, der kan skuffe. Det handler i sidste ende om at have den rigtige motivation til de her kampe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.