Selvom den dobbelte DM-vinder, Line Kjærsfeldt, er favorit til at vinde DM, så er Mia Blichfeldt slet ikke noget dårligt bud på en vinder. Foto @ Rico Hansen

U-landsholdet ankommet til Peru

Loading

Efter at et aflyst fly til Amsterdam udsatte rejsen til U-VM fra i forgårs til i går på grund af tæt tåge, er det danske U-landshold for en god time siden ankommet til deres hotel i Perus hovedstad Lima, hvor U-VM spilles fra i dag.

En gruppeselfie på holdet Facebook-side beviser, at de klarede den lange rejse, der på grund af aflysningen kom til at gå via Tyskland og Colombia i stedet for kun et enkelt stop i Holland.

Der er seks timers tidsforskel fra Danmark til Peru, så klokken er midt om natten derovre lige nu. Derfor hopper holdet i seng nu, så de kan få noget ordentlig søvn, inden de klokken 12 lokal tid i dag skal i deres første kamp mod Venezuela.

Danmark er havnet i gruppe D1, hvor de skal op mod Australien, New Zealand, Korea og som nævnt Venezuela. Allerede klokken 19 lokal tid skal holdet i deres anden kamp mod Australien.

I morgen klokken 12 lokal tid skal Danmark møde New Zealand, og på fredag klokken 12 lokal tid byder Korea op til dans. Vinder Danmark deres gruppe, står den på en kamp mod vinderen af gruppe D2 (Taiwan, England, Island, Sverige, Slovenien) allerede fredag aften klokken 19 lokal tid, mens alle andre gruppeplaceringer giver dem en ekstra nats søvn, inden de skal i placeringskampe lørdag.

Du kan følge U-landsholdet og U-VM på disse sider:
Resultater: Tournamentsoftware
Officiel side: BWF Lima 2015
Facebook: UVM 2015 Peru, Lima

Læs også

Frederik Søgaard blog: Det var en ubeskrivelig følelse

Frederik Søgaard beskriver i sit blogindlæg her sine oplevelser under UVM. D. 4/11 gik turen afsted mod …