Solrød har spillertruppen klar til den kommende sæson

Loading

Badmintonligaklubben Solrød Strand sluttede på en 4.-plads i ligaens grundspil i den forgangne sæson. Nu er truppen på plads til næste sæson, og sjællænderne ser fortsat stærke ud.

Med undtagelse af Steve Olesen som er skiftet til Værløse, så er SSB’s ligatrup praktisk taget identisk med sidste sæson.

Dansk mester på 2-årig aftale
For den sportslige ledelse har det været afgørende at fastholde klubbens spillere inden den kommende sæson.

– Som altid er det klubbens førsteprioritet at sikre aftaler med klubbens egne spillere, hvorfor det er meget glædeligt at spillere som Rasmus Fladberg, Niclas Nøhr, Mia Blichfeldt og Lena Grebak igen næste sæson tørner ud for SSB.

– Udover at være vores stærkeste kort i ligaen er de også naturlige rollemodeller for den næste generation af talenter, som vi forsøger at udvikle i SSB, fortæller seniortræner i Solrød Jakob Poulsen i en pressemeddelelse.

Som et led i denne kontinuitet er det værd at bemærke, at klubben har indgået en 2-årig aftale med den danske mester i herresingle Rasmus Fladberg.

– Jeg er superglad for at kunne forlænge med en klub, som står for mange af de værdier, som jeg selv lægger stor vægt på. Det er engagement, drivkraft og fællesskab. Værdier som i min optik er med til at skabe den mest forenede klub- og træningskultur i ligaen – trænere, spillere, ledere, sponsorer, frivillige og tilskuere imellem, siger Rasmus Fladberg.

Glædeligt er det også, at Sandra-Maria Jensen efter et år plaget af en alvorlig håndledsskade er tilbage i Solrød-truppen. Træningen er genoptaget og målet er, at Sandra skal være helt klar, når sæsonen starter i august.

Sponsor- og mediefokus
Mens Solrød ikke har været markante på spillermarkedet, har klubben i stedet arbejdet aktivt i kulissen for at styrke det træningsmæssige og sponsormæssige setup. Her er det især værd at nævne, at Solrød har indgået et samarbejde med Jesper ”Kipster” Hougaard fra firmaet 3% om at varetage sponsorarbejde, herunder videreudvikling af erhvervsklubben og mediepromovering for klubben.

– Vi ser meget frem til samarbejdet med Jesper Hougaard. Han er et frisk pust for badmintonsporten, hvor han med sine nye ideer og tiltag kan være med til at skabe en større interesse omkring SSB og badmintonligaen.

Stærkt trænerteam
Solrøds trænerstab får markant tilgang i form af Morten Dannerfjord, der sidste sæson var chefungdomstræner i Skovshoved. Morten skal sammen med Preben Nørgaard stå for udviklingen af klubbens bedste ungdomsspillere.

Som sidste sæson er det igen Jakob Poulsen og Rickard Magnusson, der har ansvaret de bedste seniorspillere, mens nytilkomne Morten Carlsen får ansvaret for 4.-6 holdet.

– Den intakte spillertrup, sammenholdt med de nye sportslige, trænermæssige og sponsormæssige tiltag sikrer en klub, der bedre end nogensinde er rustet til fremtidige mål og opgaver, sammenfatter Preben Nørgaard.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …