Kasper Antonsen (th.) var sammen med Niclas Nøhr tæt på sejren.

Bitburger: Antonsen/Nøhr tæt på overraskelsen

Loading

Det blev desværre kun til én semifinaleplads til Bitburger Open, efter at de to singler måtte lade livet. Men der var hård kamp om hvem der skulle tage pladsen i semifinalen.

Singlerne
Hans-Kristian Vittinghus havde en svær kamp mod Rajiv Ouseph som de to seneste to gange har vundet mod danskeren. Det blev også englænderen der i denne omgang løb med sejren, 24-26, 21-9 og 21-13 lød cifrene på.

Natalia Koch Rohde var også fremme i kvartfinalen, men mod Kirsty Gilmour blev der sat en stopper for den flotte turnering for den unge dansker. Gilmour vandt med 21-13 og 21-16.

Dansk opgør
Eneste tilbageværende kamp med dansk deltagelse var så i herredouble. Her var det endda med danskere på begge sider af nettet. Kasper Antonsen og Niclas Nøhr skulle således op mod vinderne fra 2013, Mads Conrad og Mads Kolding. Her blev det til et spændende opgør efter at Nøhr og Antonsen havde vundet første sæt 22-20. Mads og Mads fik dog hentet andet sæt, men kun med 21-18, så der var stadig mulighed for en større overraskelse.

Selvom Nøhr og Antonsen var foran 17-14 stoppede det ikke Mads’erne fra at vinde kampen. Det blev dog med en meget lille margin, 21-19.

Morgendagens modstander er stadig ikke fundet, da kampen spilles som den sidste på bane 1.

Resultaterne fra Bitburger Open

Læs også

Kolding og Conrad imponerer: Nu kan spændende danskeropgør vente

Mads Conrad og Mads Kolding sejrede i første runde ved Indonesia Masters. Conrad og Kolding var …