Hungarian: Flot dansk kvalifikation

Loading

Kvalifikationen til Hungarian International hovedturneringen er nu ovre, og det kastede rigtig mange ekstra danske pladser af sig.

I herresingle er det blevet til hele fem pladser. Mathias Estrup, Mathias Mundbjerg, Joshua Eipe, Victor Svendsen og Mads Christophersen er således at finde i hovedturneringen. I damesingle er det også blevet til ekstra pladser. Her er Iben Bergstein, Alexandra Bøje og Trine Villadsen nu med i hovedturneringen.

I herredouble blev det til en ekstra plads. I den afgørende kamp vandt Joshua Eipe og Mads Sørensen over Rasmus Hjalgrim og Morten Herschend.

I mixeddouble blev det til total dansk triumf, da alle fire pladser i kvalifikationen blev nappet af danskere. Line Nørgaard/Tobias Suder, Mai Surrow/Mikkel Mikkelsen, Emilie Juul Møller/Kristoffer Knudsen og Marie Louise Steffensen/Kasper Dinesen er dermed alle med i hovedturneringen.

Hovedturneringen til Hungarian International starter således i dag, hvor der er ud over de mange ekstra deltagere fra kvalifikationen, også er en topseedning, i herresingle til Steffen Rasmussen, og til Emilie Juul Møller og Cecilie Sentow i damedouble.

Resultaterne fra Hungarian International

Læs også

Flotte danske præstationer i Ungarn

Massiv, dansk tilstedeværelse i den ungarske USD 5.000-turnering, Hungarian International, kastede mange finalepladser af sig. …