Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen. Foto @Djarum Badminton

Bitburger Open: Astrup og Skaarup semifinaleklar efter flot kamp

Loading

Kim Astrup og Anders Skaarup vandt en flot sejr i kvartfinalen ved Bitburger Open.

Andenseedede Kim Astrup og Anders Skaarup var oppe mod det sjetteseedede par Ong Yew Sin og Tan Wee Kiong fra Malaysia. Astrup og Skaarup har mødt Tan Wee Kiong en del gange, men der har han spillet sammen med Go V Shem. Og det er måske meget godt danskerne ikke møder de to, da de er bagud 1-3 i indbyrdes opgør.

I første sæt var danskernes varierede angrebsspil skarpt fra starten af, hvilket bragte dem i front med 4-2. Herefter blev det en overgang mere lige, før danskerne igen trak fra mod opholdet, hvor de var foran 11-9. Igen blev kampen meget lige derefter, og det var først et par point ved stillingen 17-16 i dansk favør, der skabte et hul for Astrup og Skaarup. Dette hul var nemlig medvirkende til, at de kunne lukke sættet i relativ sikker stil og vinde på deres anden sætbold med cifrene 21-18.

Andet sæt startede meget lige, hvilket stillingen 3-3 vidnede om. Derfra fik danskerne dog specielt bedre fat i deres defensiv, hvilket gav dem en 7-5 og 11-9-føring. De holdt fast i denne efter opholdet og kom foran med 13-11. Og danskerne øgede kun føringen herfra og kom derfor foran 18-13, før de lukkede kampen med de komfortable cifre 21-12.

Dermed er syv danskere klar til semifinalerne.

Resultater fra Bitburger Open

Læs også

Astrup og Skaarup sender de syvendeseedede ud i Kina

Kim Astrup og Anders Skaarup sikrede sig en flot skalp, da de slog de syvendeseedede …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.