Camilla Martens og Maiken Fruergaard Sørensen fra Odense Badminton Klub. Foto @ Annette Vollertzen

Ligaoptakt: OBK skal have point i Greve

Loading

Fyns bedste badmintonklub ligger og roder rundt i bunden af Badmintonligaen, og der skal point på kontoen, når Odense OBK i aften gæster Greves forsvarende Danmarksmestre. Men det bliver en svær kamp for fynboerne.

Greve har ændret lidt i deres sædvanlige opstilling. I mangel af Brice Leverdez, der for tiden spiller Premier Badminton League i Indien, træder Mads Christophersen ind på holdet, hvor han i anden herresingle skal krydse klinger med Steffen Rasmussen.

Mixdoublen, herredoublen og damedoublen er der byttet rundt på, så alle har fået nye makkere. Mikkel Delbo Larsen er flyttet over i herredouble med Jelle Maas, og Isabella Nielsen er flyttet over i damedouble med Rikke Søby Hansen. Det betyder, at den nye mixdouble i aften består af Jacco Arends og Ditte Søby Hansen.

Joachim Persson er sædvanen tro klar for Greve i første herresingle mod Raul Must, og så er Greves spanske es, Clara Azurmendi, tilbage på dansk grund igen, hvor hun tager sig af damesinglen mod OBK’s Henriette Jensen.

Læs også Badmintonligaen: De to hold i 8. runde – Tine Baun i damesingle

Fynboerne har en enkelt debutant med i aftenens kamp. Det er Mikkel Normann på 21, der kommer fra egne rækker og spås en spændende fremtid. Sammen med Patrick Bjerregaard skal han forsøge at hente en sejr i herredoublen.

Den ene halvdel af Årets Komet 2015, Frederik Søgaard, danner par med Sara Thygesen i mixdouble, og den fynske trup rundes af med damedoublen, Camilla Martens og Maiken Fruergaard. OBK har endnu ikke tabt en damedouble med Camilla Martens i denne sæson (i fem forsøg), og det fynske par kan da også sagtens tage sejren i dag.

I OBK-lejren ved man, at det bliver svært at hente en sejr i dagens kamp, men de er optimistiske. Således udtaler John Thrane fra OBK’s forretningsudvalg til Fyens Stifttidende:

– Hvis vi stepper op, så kan vi skimte point. Vi har en chance i mixdouble og damedouble og i de to herresingler, men det kræver, at alle spiller op til niveau.

Kampen spilles i Greve Idræts Center og starter som altid kl. 19.

Holdopstillingen for Greve-Odense OBK

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …